Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 34 produkter
12

En hjørnesofa med chaiselong er ikke bare en stilfuld indretningsdetalje, det er en sofa, der er skabt til at nyde livet. Stræk dig bredt ud og tag en lur, eller få plads til hele familien, uden at det bliver for trangt. Med en chaiselong hjørnesofa bliver dit rum hyggeligt og får en smuk indretning. Det er nemt at finde matchende sofaborde, der indbyder til en hyggelig aften alene eller sammen med andre.

Giv familien elegance og plads med hjørnesofaen med chaiselong

Hvad adskiller en chaiselongsofa fra en almindelig hjørnesofa?

Den eneste forskel er, at denne type hjørnesofa i stedet for at have en siddeplads i hele sofaens længde har en chaiselong i den ene ende. chaiselong delen mangler nogle gange støtte til ryg og nakke, men det varierer fra model til model. Fælles er, at chaiselongen gør sofaen ekstra komfortabel.

Hvordan monteres en hjørnesofa med chaiselong?

Det afhænger af modellen af hjørnesofaen med chaiselong. På nogle modeller kan chaiselongen monteres på både højre og venstre side. Kontroller igen, hvad der gælder for den model, du er interesseret i. Ellers er det ikke vanskeligere at samle sofaen end andre hjørnesofaer, og sofaen leveres normalt i sektioner, som er nemme at samle.

Hvilken størrelse hjørnesofa med chaiselongen kan fås?

Der findes mange forskellige størrelser og endda mindre hjørnesofaer med en lidt kortere chaiselong. Det betyder, at du kan få en rigtig komfortabel sofa, selv om du har et mindre rum. Hvis du har lidt mere plads, kan du vælge en længere chaiselong, som også kan bruges som ekstra seng, hvis du har brug for det. Der er også hjørnesovesofaer med chaiselong.