Køkkensofaer

12 stk produkter

En køkkensofa var tidligere en møbel, hvor man efter måltidet kunne hvile og endda tage en kort lur. Efter pausen på sofaen var det igen tid til at arbejde. I dag har køkkensofa og køkkenbænk en anden betydning. I stedet kan du sidde i en køkkenbænk og vente på, at maden bliver færdig. Bløde køkkensofaer med armlæn gør ventetiden behagelig. Selvom nogle køkkensofaer er lidt vintage, har de fleste en moderne udtryk i deres design. Hos os på Trademax kan du vælge en køkkensofa eller køkkenbænk i flere farver og udformninger.

Kan jeg have en køkkensofa ved en køkkenø?

I et moderne køkken med en køkkenø har du måske nogle barstole. Ikke alle vil sidde på sådanne stole. De kan være svære at komme op i for ældre personer. Til gengæld kan de sidde behageligt og afslappet i en blød og behagelig køkkensofa eller en klassisk køkkenbænk .

Har en køkkensofa ryglæn?

Der er køkkensofaer, der har både ryg- og armlæn. Nogle af sofaerne har plads til to eller tre voksne personer. I en sådan sofa sidder du og dine gæster behageligt.

Hvilke materialer findes i en køkkensofa?

I et køkken opholder du dig ofte. Derfor skal sofaerne ikke kun være behagelige, men også slidstærke. Flere sofaer har træ i ben og stel. For at sidde blødt har de siddehynder med polyuretanskum. Beklædningen kan naturligvis variere, kunstlæder er en variant. Du finder køkkensofaer med forskellig beklædning og design hos os på Trademax.

Kan jeg ligge og sove i en køkkensofa?

Ærligt talt er de fleste moderne køkkensofaer ikke beregnet til at sove i. Der er dog nogle, hvor du kan slumre ind i en kort stund.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage