Trendy velour sofaer

466 stk produkter
Kampagne
952322(24).jpg

Vil du holde de seneste trends, uden at vride ind og ud på pengepungen? Hos Trademax kan du finde fløjlsbløde velour fund med kun få klik. Det bløde, bekvemme materiale Velour er yderst moderne og formidler en følelse af luksuriøs ekstravagance. Udsmyk dit hjem med en velour stol, sofa, puf, chaiselong eller komplet sofagruppe og se dine omgivelser forvandles fra det hverdagslige til det prægtige. Møbler klædt i velour har et imponerende udtryk og fås i mange forskellige farver f.eks. grøn, mørkeblå, pink, rød og sort velour, bare for at nævne nogle enkelte eksempler. Tjek vores udbud og find møbler i velour eller fløjl , der passer dig, dit budget og din bolig.

Sofaer i velour til alle hjem

Vores veloursofaer fås i farverne blå, grå, rose, beige og sort. Alle modellerne er smukke i sig selv men kan med fordel matches med dekorationspuder, plaider og lignede, for at skabe et fuldendt udtryk. Vælg frit mellem enkelte 2-, 3- og 4-personers sofaer eller hele sofagrupper til attraktive pakkepriser, afhængigt af hvor meget plads, du behøver. Selvfølgelig kan din sofagruppe også udvides med en fin velour puf eller lænestol. Uanset hvordan du vil indrette med trendy velour, findes det du søger hos Trademax.

Professionel homestyling: Bland det trendige med det klassiske

Den mest populære trend er Chesterfield og Howard modeller i velour eller fløjl. En klassisk Chesterfield sofa står i helt nyt lys når den svøbes i mørkeblå velour beklædning og en Howard model i bleg rosa fløjl kan imponere de fleste. De glansfulde messingnitter. der pryder mange af de klassiske modeller, gør sig ekstra godt mod det flotte lysspild, som overfladerne på velour og fløjl skaber. Til dig der foretrækker det mere stilrene, findes der selvfølgelig også masser af modernistiske velour sofaer at vælge mellem i sortimentet.

Rengøring velour og fløjl

Velour og fløjl er utroligt fine og bløde materialer. Materialerne tåler ikke vask i vand og bør ikke gøres våde, hvis det kan undgås. Kemisk rens ved renseri anbefales til alle betræk. Materialet trækker let støv til sig og det anbefales derfor at møblet støvsuges jævnligt på lav effekt med møbelmundstykke og at en blød børste benyttes til at fjerne resterende støv og snavs på en skånsom måde. Velour og fløjl kræver lidt mere vedligeholdelse end andre beklædninger, men med de rette råd og hjælpemidler, kan det gøres let og glæden over disse møblers utroligt stilfulde udtryk er helt klart hvert det lille ekstra besvær. Børst sofaen jævnligt med en blød møbelbørste, for at hålletstoffet rent og luven smukt glansfuld!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Förvaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne