Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 364 produkter
1
...
16

Populære filtre

Vil du være den mest trendy i byen uden at skulle vende vrangen ud på din tegnebog? Hos Trademax kan du med et enkelt klik gøre velour bløde kup blandt vores veloursofaer. En veloursofa giver os en følelse af luksus og pragt, samtidig med at det er et utroligt blødt og behageligt materiale. Så hvad kunne være bedre end en sofa eller et komplet sofasæt i velour? Vi finder intet! Vi har veloursofaer i mange forskellige størrelser, farver og stilarter - og naturligvis til alle budgetter. Se udvalget for at finde din drømmesofa i velour. Det bedste af det hele er, at du hos Trademax altid er garanteret den laveste pris på markedet, selv på skønheder som disse! Et vinderkoncept, der blander trends med klassikere, der holder hele livet.

Sofaer i velour til alle hjem

Hvordan indretter man en veloursofa?

Trademax veloursofaer fås i farver som kornblå, blå, grå, lyserød, brun, beige og sort. De er alle flotte alene i et rum, men kan suppleres med pyntepuder, plaider og lignende for at skabe et komplet look. Afhængigt af hvor meget plads du har, kan du vælge mellem alt fra en hel konstellation til en sofa med fire, tre eller to sæder. Du kan naturligvis også vælge at supplere din veloursofa med en velour lænestol eller -pude. Uanset hvordan du vælger at supplere din veloursofa, kan du finde det, du leder efter hos Trademax.

Fås klassiske veloursofaer i kølige farver?

Vores Howard- og Chesterfield-sofaer er bestsellere blandt vores velour sortimenter. En klassisk Chesterfield får et uventet løft med et kornblåt velourbetræk, og den tidløse Howard imponerer i et pudderrosa betræk. En ekstra forgyldt detalje er de smukke messingnitter, der pryder nogle af vores klassiske modeller. Hvis du foretrækker en indretningsstil med renere linjer og mere enkle toner, men stadig ønsker den velouragtige følelse, er der naturligvis flere stilfulde veloursofaer i Trademax sortimentet.

Hvordan renser man en veloursofa?

Velour er et utroligt fint og blødt materiale. Velourstof kan ikke vaskes i vand og bør derfor så vidt muligt ikke lægges i blød. Materialet tiltrækker let støv og anbefales derfor at blive støvsuget med en blød børste for at fjerne støv på den bedste og mest skånsomme måde. Velour kræver lidt mere pleje og vedligeholdelse end et almindeligt møbel, men med den rette vejledning og de rette værktøjer mener vi bestemt, at lidt ekstra pleje af møblerne er de fantastiske resultater værd, som du får med velourmøbler. Børst forsigtigt sofaen ren jævnligt med en blød børste for at holde stoffet rent og pænt.

Du er vel ikke gået glip af, at vi tilbyder god garanti på alle sofaer, har du? Desuden har vi altid 14 dages fortrydelse, når du køber nye møbler hos os!