Den perfekte sofagrupppe

Viser 459 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Find en sofagruppe, der passer netop til dit hjem, og få den lige leveret til døren. Vi tilbyder et stort sortiment af sofagrupper i forskellige størrelser og materialer. Sortimentet af sofagrupper bliver løbende opdateret og tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet.

Tilpas og kombiner sofagruppen efter dine ønsker og behov – og find den sofagruppe der passerbedst til dig. Vi tilbyder sofagrupper og sofatilbehør i mange forskellige materialer og modeller – lige fra sofagrupper i læder til sofagrupper stof og selvfølgeligt i et stort udvalg af farver, så du kan finde den sofagruppe der passer bedst til dit personlige behov.

Den perfekte sofagruppe til stuen

Der findes en sofgruppe for alle og en billig sofagruppe til ethvert hjem. Sofagrupper er alsidige alternativer til en samlet, stor sofa. En sofagruppe kan tilpasses fri så at den passer helt perfekt til stuen og ved at have flere enkeltstående stuemøbler bliver det meget lettere at gøre rent.

Lille eller stor sofagruppe?

Her finder du sofagrupper i flere forskellige størrelse. både til 4 personer, 8 personer, 10 personer og mere. Vores sofagrupper kan fås i flere forskellige kombination.

På Trademax..dk finder du bl.a. disse kombination med sofaer og lænestol:

  • 3- og 2-personers sofaer med lænestol
  • 4- og 2-personers sofaer uden lænestol
  • 4- og 3-personers sofaer med puf
  • Dobbelte 4-, 3- eller 2-personers sofaer med lænestol og puf
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal personer
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne