Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Den perfekte sofagruppe

176 stk produkter
Sofasæt 3+2+1
Sofasæt 3+2+1
Chesterfield sofagruppe
Chesterfield sofagruppe
Howard sofagruppe
Howard sofagruppe
Viser 24 av 176 produkter
1
...
8

Populære filtre

Sofagruppen er en af de største investeringer, du foretager i dit hjem. Sofaen er et centralt møbel, hvor den står, dels fordi den er stor og fylder en stor del af rummet, dels fordi den er et blikfang og indbyder til en pause. Det er et sted at slappe af, drikke en kop kaffe, snakke eller se tv. Når du vælger en sofagruppe, er det en god idé at tænke over, hvordan den skal placeres, hvordan den skal bruges, og hvilke farver du har i rummet. Tag et kig på Trademax, vi har flere prisfornuftige muligheder, der passer til mange hjem.

Sofagruppe - et centralt møbel

Hvordan holder jeg stoffet i min sofagruppe rent?

Hvis din sofagruppe har stået i et stykke tid, er den sikkert blevet støvet. Du kan støvsuge støvet op med et blødt støvsugerhoved. Lettere pletter kan fjernes med en blød klud, som du har fugtet let. Hos Trademax har vi også et rengøringssæt, som du kan bruge til at holde din sofa og andre stofmøbler i perfekt stand.

Er en sofagruppe tung?

Sofaen er et af de tungeste møbler, du kan købe. Tænk over, hvor du vil have sofaen, og gør plads inden leveringen, så du undgår ekstra tunge manøvrer, når møblet allerede er ankommet. Spørg også om hjælp. Selvom du knap nok kan løfte alle dele af sofagruppen, skal du kunne flytte den til det rigtige sted uden at risikere at tabe noget, vælte blomsterkrukker eller få ondt i ryggen. Det er meget nemmere, hvis man er to der hjælpes ad.

Kan sofagruppen ridse gulvet?

Som alle møbler, der står på gulvet, kan din sofa ridse, hvis du ikke beskytter gulvet. Det kan du nemt gøre ved at sætte bløde poter under sofaens ben, og hvis den har ben med hjul, kan du sætte specielle plastkopper der i stedet.