Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Chesterfield sofagruppe

8 stk produkter
Viser 8 av 8 produkter

En Chesterfield sofagruppe er et klassisk møbel med en lang historie. Du finder flere varianter af denne fine klassiker i vores store og stilfulde sortiment. Find din favorit til fremtidige øjeblikke af komfort i din nye, stilfulde og komfortable sofa.

Gå klassisk til værks med en Chesterfield sofagruppe

Hvilken farve skal jeg vælge til min Chesterfield sofagruppe?

Der er flere stilfulde farver af Chesterfield sofagrupper i vores sortiment. Du kan vælge en farve, der passer til resten af din indretning, eller en farve, der skiller sig ud fra resten af rummet. Det afhænger alt sammen af den effekt, du ønsker at opnå. Find den farve, der gør dig glad og skaber den behagelige følelse, du ønsker i dit rum.

Består en Chesterfield sofagruppe altid af tre dele?

Når du tænker på en Chesterfield sofagruppe, ser du sikkert en 3-sæders, en 2-sæders og en eller to lænestole foran dig. Men en Chesterfield sofagruppe kan lige så godt bestå af to sofaer eller en sofa og en lænestol. Måske vil du have en sofa og to lænestole, og så er det sådan, din sofagruppe skal se ud.

Hvor er det bedste sted at placere min Chesterfield-sofagruppe?

Du kan f.eks. vælge at placere sofaerne i din sofagruppe i en vinkel i forhold til hinanden, så lænestolen vender væk fra dig. En anden mulighed er at placere dine sofaer i Chesterfield gruppen over for hinanden. Du kan have lænestolen som en enkelt enhed i nærheden eller placere dem på de korte sider af sofaerne. Placér din Chesterfield sofagruppe på det sted og på den måde, der er mest behagelig for dig, og som du synes er tiltalende.