Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 154 produkter
1
...
7

Populære filtre

En U-formet sofa er et møbel, der virkelig udstråler glæde og hygge. Det er både indbydende og elegant på samme tid. Vælg mellem vores store udvalg af hjørnesofaer, sofaer med chaiselong og U sofaer.

Skab din plads til afslapning med en U sofa

  • Hvilken U sofa er bedst at vælge?

    Afhængigt af, om du er på udkig efter en U sofa, en hjørnesofa eller blot en sofa med en chaiselong, er der forskellige modeller at vælge imellem. Tænk over, hvordan du ønsker at indrette dit hjem, og hvilken farve og stil der passer til dig. Funktionalitet er vigtig, så tænk over, hvad du og dine kære har brug for med hensyn til sofahygge. Når alt kommer til alt, skal din sofa gøre alle disse øjeblikke behagelige og hyggelige.
  • Hvor placerer jeg min U sofa i mit hjem?

    Der er et par forskellige muligheder, når det kommer til at placere din U-sofa derhjemme. Den kan placeres langs en lang væg eller i et hjørne, afhængigt af rummets indretning. I nogle rum fungerer det også at placere en U-sofa midt i rummet. Det kan give et rigtig cool indtryk og er meget hyggeligt, når sofaen er et centralt punkt.
  • Hvordan kan jeg gøre min U sofa endnu mere komfortabel?

    Ved at have pyntepuder i forskellige størrelser og med forskellig fasthed kan du sikre, at alle sidder behageligt i din U-sofa. Tæpper, der passer til puderne, bidrager til hyggefaktoren. For at skabe en virkelig praktisk og behagelig siddeoplevelse er det en god idé at have opbevarings pladser lige ved hånden. Et godt sofabord, måske et serveringsbord ved siden af og et par armlænsbakker vil være en god hjælp. Hvis du har plads, er det altid rart med en fodskammel eller en puf til at hvile fødderne på.