3 personers sofa

465 stk produkter
Kampagne
1491895(1).jpg

Sofaen er hjemmets hjerte. En trepersoners sofa er perfekt til enhver husstand og er lige så velegnet til børnefamilier som til den første lejlighed. Med plads til tre personer er der altid plads til gæsten, eller til chips skålen, hvis du hellere vil.

Skab hjemmets hjerte med en 3-personers sofa

Hvilket materiale skal jeg vælge til min 3-personers sofa?

Hvis du har børn eller kæledyr i hjemmet, foretrækker du måske et holdbart syntetisk materiale. Det kan også være et klogt valg for dem, der ofte spiser i sofaen. Hvis du ønsker at skabe et rigtig hyggeligt miljø, er det værd at vælge et naturmateriale som f.eks. bomuld eller hør. Med det rigtige materiale vil din trepersoners sofa være en fantastisk medspiller.

Hvordan holder jeg min 3-personers sofa pæn?

Når du passer på din sofa, vil den give dig den største komfort. Et godt tip er at vende sofahynderne fra tid til anden. Så holder de lidt bedre formen, og sofaen vil se pænere ud. Hvis der kommer en plet, skal du kun bruge rengøringsmidler, der er beregnet til sofaens materiale. Dette er vigtigt, så du ikke udsætter den for unødig slitage.

Kan jeg ændre betrækket på min 3-personers sofa?

Hvis det er muligt at skifte betræk på den sofa, du er interesseret i, kan du finde oplysninger om det under fanen ""Specifikationer"". For sofaer, der ikke har aftageligt betræk, kan du i stedet dekorere med tæpper og stilfulde puder for at eksperimentere med et nyt look. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne