Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 392 produkter
1
...
17

Sofaen er hjemmets hjerte. En 3-personers sofa er perfekt til enhver husstand og er lige så velegnet til familier med børn som til den første lejlighed. Med plads til tre personer er der altid et sted at stille gæst eller chipsskålen, hvis du foretrækker det.

Skab hjemmets hjerte med en 3-personers sofa

Hvilket materiale skal jeg vælge til min 3-personers sofa?

De, der har børn eller dyr i hjemmet, ville nok foretrække et slidstærkt syntetisk materiale. Det kan også være et klogt valg for dig, der ofte spiser i din sofa. Hvis du vil skabe en virkelig hjemlig atmosfære, er det værd at investere i et naturligt materiale, såsom bomuld eller hør. Med det rigtige materiale vil din 3-personers sofa være en god ledsager.

Hvordan holder jeg min 3-personers sofa pæn og i god stand?

Ved at passe på din 3-personers sofa vil den holde og give dig komfort i lang tid. Et godt tip er at vende hynderne på sofaen af ​​og til. Så holder de formen lidt bedre, og sofaen vil se pænere ud og ikke køre ned. Hvis der skulle opstå en plet, så brug kun rengøringsmidler beregnet til materialet i din 3-personers sofa. Det er vigtigt at bruge et passende rengøringsmiddel for at undgå at gøre pletten værre eller beskadige materialet på din sofa.

Kan jeg skifte betræk på min 3-personers sofa?

Hvis du kan skifte betræk på den sofa, du er interesseret i, finder du information om dette under fanen 'Specifikationer'. Til 3-personers sofaer, der ikke har et aftageligt betræk, kan du i stedet pynte med tæpper og stilfulde hynder for at eksperimentere med et nyt look. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.