Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Daybed til alle rum

320 stk produkter
Daybed udvidelig
Viser 24 av 320 produkter
1
...
14

Populære filtre

En daybed er en eftertragtet og klassisk møbel, der passer til de fleste nordiske hjem. Sofa eller seng? Bestem selv! Historisk set har daybeden primært fungeret som en luksuriøs aflastningsplads. I dag har du dog uendelige muligheder for at bruge din daybed og ikke mindst kombinere den med øvrig indretning. Det er alsidigheden, der gør en daybed anvendelig for dig. Den bidrager til hverdagsluksus og skaber en harmonisk og afslappende stemning i dit hjem. Trademax har et stort udvalg af daybeds i forskellige farver og designs.

Daybeden - en alsidig løsning til afslapning, opbevaring og moderne luksus!

Daybed - sofa, chaiselong og seng i et

Lad din daybed blive et farvestrålende element, der løfter rummet, hvor du vælger at placere den. En daybed er en praktisk møbel, der kan passe ind i dit hjem, uanset hvilken indretningsstil du har. Hvis der skulle mangle stole, når gæsterne kommer, fungerer daybeden fremragende som en ekstra sofa. Det er en komfortabel og anvendelig møbel, der kommer til sin ret ud fra dine behov. Hos os på Trademax finder du den stilfulde, attraktive og perfekte daybed til netop dit hjem.

Hvad bruges en daybed til?

Det klassiske anvendelsesområde for en daybed er netop afslapning. Brug din egen tid rigtigt og vælg at gøre det på din daybed, på dine egne betingelser. Her har du muligheden for at læse den bog, du ikke har haft tid til i løbet af ugen. Eller hvorfor ikke bare lægge dig til rette, lukke øjnene og lytte til din favoritpodcast eller en lydbog? Skab en luksuriøs atmosfære ved hjælp af forskellige lysindstillinger, planter, tæpper og puder. Bestem selv, hvordan din egen plads skal se ud! Hos Trademax har vi også daybeds, der tilbyder opbevaringsmuligheder - en praktisk måde at spare plads på uden at gå på kompromis med den luksuriøse følelse, som en daybed giver. Eksklusivt, harmonisk og funktionelt på samme tid.

Hvilke materialer og farver findes daybed i?

Trademax tilbyder smagfulde daybeds i materialer som fløjl, træ, linned og stof. De fleste af vores daybeds findes i farver, der aldrig går af mode, men vi har også nogle farverige daybeds til dig, der ønsker at tilføje et farvestrålende element til hjemmet. De mest populære farver er:

  • Mosgrøn
  • Blå
  • Grå
  • Sort

Hvordan indretter jeg med en daybed?

Skab dit eget hyggehjørne ud fra din personlige stil med matchende tæpper og puder i forskellige materialer som uld, tekstil eller kunstpels. Ved hjælp af detaljer kan du løfte enhver indretning. Find mere inspiration til din daybed. Et trendy tip er at placere daybeden ved et vindue eller i et hjørne. Stil en lampe på vindueskarmen eller på en hylde over daybeden. Bosæt dig der om aftenen for at nyde dit eget eksklusive læsehjørne!

Har du ikke opdaget, at vi har 10 års garanti på alle sofaer?