Daybed til alle rum

372 stk produkter
Kampagne
910637(1).jpg

Daybeds er populære og tidløse møbler, der passer in i de fleste nordiske hjem. Hvorvidt du vil bruge din daybed som siddeplads eller seng er helt op til dig, møblet kan bruges til begge dele og er praktisk lille i størrelsen, så at det får plads i alle rum. Den moderne daybed er en kombination af en klassisk chaise lounge, en seng samt en sofa og fås i mange forskellige farver, materialer og designs. Med en daybed klædt i velour får dit hjem et eksklusivt udtryk mens en daybed i læder birdrager til et mere rent stilindtryk. Uanset om du skal have en stor, lille, billig eller læder daybed, finder du med sikkerhed et daybed tilbud på Trademax blandt skandinaviens største online udvalg af møbler.

Daybed - sofa, chaiselong og seng i et

En trendy daybed er det perfekte kompliment til en lækker indretning. Daybeds er let og luftigt formgivne med elegante linjer og strejf af retro. Både læder daybeds og daybed i velour samt stof kan fås i mange spændende farve og med smukke detaljer som knapper, pikeringer, elegante eller klassiske ben og meget mere. Med en daybed kan du tilføre lidt farve og spænding til stuen, kontoret, gæsteværelset eller entréen og samtidigt få et praktisk møbel, der både kan bruges til at tage en eftermiddagslur eller som ekstra siddeplads, når der ventes gæster. Dit hjem fortjener lidt luksus og et karakterfuldt udtryk. Derfor har vi på Trademax samlet et udvalg af smukke, billige daybeds i mange forskellige designs og materialer, så du kan finde netop den, der passer dig - og desuden til en fordelagtig pris!

Midtpunktet i et afslappet miljø

En daybed er ikke kun utroligt smuk, den giver også mange muligheder for at hvile, sove og sidde bekvemt, når man får trangen til at smide benene op. Uanset om du slapper bedst af med en bog, med musik eller total stilhed, er din daybed det perfekte sted at tage et par minutter til at slippe hverdagsstress og komme i psykisk og fysisk balance. Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at en daybed er en del af cliché-indretningen hos en freudiansk psykiater! Hvile og afslapning er yderst vigtigt, for at du skal kunne præstere maksimalt og yde dit bedste hver dag.

Hos os på Trademax finder du daybeds i mange forskellige farve og materialer, bl.a.:

  • Grøn velour
  • Brunt læder
  • Grå stof
  • Sort velour
  • Lysegrå velour
  • Metalben
  • Træben

Lad dig inspirere af det store udvalg af Daybeds på Trademax.dk allerede idag!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne