Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Modulsofa – byg din egen sofa!

248 stk produkter
Komplet modulsofa
Komplet modulsofa
Andre moduler til modulsofa
Andre moduler til modulsofa
Midtermodul
Midtermodul
Hjørnemodul
Hjørnemodul
Viser 24 av 248 produkter
1
...
11

En modulsofa er det perfekte valg for dig der selv vil kombinere, anpasse, og bygge sofer efter eget behov. Du kan skifte dele, eller gøre din sofa større med nye fine sofamoduler. Måske vil du kombinere forskellige farver og former? Det er kun fantasien der sætter grænser! Med Trademax brede udbud af stile, farver, og design, af modulsofaer kan du vælge frit for at skabe din drømme sofa! 

Modulsofa eller almindelig sofa – Hvad skal jeg vælge?

Fordelen med at vælge en modulsofa i stedet for en almindelig sofa er at der giver dig friheden til at både kunne gøre den større og lave ændringer på din sofa med tiden, uden at du skal ud og købe en ny. På den måde spare du penge samtidig med at du kan blive ved med at bruge din yndlings sofa, ved at give den et nyt udseende så den føles som ny igen. Sofaen er en tilflugt, og en central del i de fleste hjem. Det er en plads hvor du kan lægge dig tilrette og slappe af efter en lang arbejdsdag eller en skøn weekend. Sofaen bruges dagligt i de fleste hjem og er en vigtig plads der både fortjener og behøver et løft en gang imellem. En modulsofa er den perfekte løsning! 
 

Hvordan skal jeg kombinere min modulsofa? 

Der findes mange kreative løsninger på hvordan du kan kombinere din modulsofa så den passer lige præcis dit hjem. Start med at tænke over hvad du du vil have ud af din sofa og hvilken funktion den skal opfylde. Du kan f.eks. kombinere fritstående moduler til en hjørnesofa som du senere, ved behov, kan separere, så du i stedet har to fritstående sofaer. Du kan også vælge at lave din modulsofa om til en sofa med chaiselong, ved at udvide med en matchene puf. Når gæsterne kommer har du en praktisk ekstra siddeplads som kan flyttes efter behov. Eller hvorfor ikke kombinere et fritstående sofamodul med puffer for at skabe en skøn chaiselong. Mulighederne er uendelige! I kombination med flere små sofaborde får du desuden en enormt fleksibel sofa som du kan ændre efter ønske. Med en modulsofa får du en ny stue - lige så tit du vil!