categoryTopBlock

Lyserød sofa

377stk produkter
Møbler
Kampagne
  • Lyserød
Find din nye, billige lyserøde sofa på trademax.dk. Uanset om du leder efter en pink sofa, gammelrosa sofa eller lyserød sofa, kan du finde det du søger her med hurtig levering til døren. Vi har lyserøde sofaer i mange forskellige materialer inklusive lyserød velour. Med en vintage pink sofa giver du dit hjem karakter og en hot pink kan give liv til et ellers kedeligt, gråt rum. Lyserød er en dejlig farve, der spreder glæde og bidrager med lys til boligen. Hvis du indretter med lyserød farve, får du et spændende og indbydende hjem.

De flotteste pink, rosa, ghemmalrosa og lyserøde sofaer

Pink er en meget spændende farve som alle har et helt særligt forhold til, hvad enten det er et sjovt, negativt eller pudsigt forhold. Hvis du er en rigtig trendsetter, en stilbevidst influencer, så ved du at møbler i pink farve er noget af det hotteste du kan indrette med. Det kræver lidt mod at indrette lyserødt med cerise, rose og pink, men belønningen kan være åh så fanatastisk!

Hvilken lyserød sofa skal man vælge?

Cerise, rosa og pink er nogle af de mest almindelige varianter af lyserøde farver. Udover farven påvirkes en lyserød sofas udseende også meget af materialet der er brugt til beklædning samt overfladebehandling. Blandt de mange valgmuligheder findes bl.a. lyserød velour, pink velvet, stof med vintage pink overflade, gammelrosa og dusty pink. Særligt gammelrosa velour er lige nu meget trendy og hos Trademax kan du finde utallige sofaer i denne moderne farve.
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Antal siddepladser
Farve (1)
Materialetype
Antal personer
Form
Funktion
Sengemål
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne