Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 1 av 1 produkter

Populære filtre

Lined er et smukt og behageligt materiale, der giver dit hjem en elegant, men alligevel afslappet følelse. Flere og flere mennesker opdager det smukke naturmateriale, der har en glans og en blød overflade. Hos os hos Trademax finder du flere hørsofaer i stilrene designs og neutrale jordfarver. Med en hørsofa får du et miljøvenligt møbel, der er slidstærkt og behageligt at sidde i. Lined er lavet af hør, som sammen med uld har naturligt fedt i fibrene, der afviser snavs og er let at pleje. En hørsofa forbliver derfor ren og frisk.

En elegant og behagelig hørsofa

Hvad er fordelene ved en hørsofa?

Med en hørsofa fra os hos Trademax giver du rummet en naturlig elegance, fordi hør er et smukt og jordnært materiale. Hør er lavet af plantefibre fra den smukke hørplante, hvilket gør en hørsofa unik i sin struktur. Linned er blevet brugt i boligindretning og tøj i hundreder af år, fordi det er holdbart og smukt og har evnen til at afvise snavs og støv.

Hvad passer til en hørsofa?

En hørsofa har en enkel elegance, der gør, at den passer godt ind i forskellige typer miljøer. Fordi hør er et plantebaseret materiale, passer det godt sammen med træ eller møbler med messing, stål og andre metaldetaljer. Vil du indrette i en enkel japansk stil med stramme detaljer og bambus, er en hørsofa et helt trendy møbel.

Hvordan passer jeg på en linnedsofa?

En hørsofa er nem at holde ren, fordi plantefibrene i hørsofaer indeholder et fedtstof, der afviser snavs i stedet for at absorbere det. Regelmæssig støvsugning holder en hørsofa ren, og har du hynder på sofaen, kan du ryste dem af. Hvis du spilder din hørsofa, kan du forsigtigt gnide pletten væk med en blød, fugtig klud. Hvis du har spørgsmål til vores hørsofaer, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.