Hvid sofa

577 stk produkter
Kampagne
  • Hvid
1418439(12).jpg
Hos Trademax kan du købe et stort udvalg af hvide sofaer i forskellige materialer og designs. Uanset om du leder efter en hvid lædersofa eller hvid stofsofa i gammel, moderne eller romantisk stil, kan du finde det du søger her. Vi har altid gode tilbud på hvide hjørnesofaer, hvide sofaer med chaiselong og endda hvide chesterfield sofaer og lænestole. Vælg en kridhvid eller offwhite sofa for at give dit hjem et eksklusivt udtryk og en ren, lækker stil.

Hvide sofaer i mange varianter

På Trademax.dk kan du finde et bredt udvalg af hvide sofaer i alle mulige størrelser og former. Bland det brede udvalg finder du bl.a.: Hvide hjørnesofaer Hvide sofagrupper Hvde Chesterfield sofaer og lænestol Hvide lædersofaer Hvide sofaer med chaiselong Off-white sofaer

Kridhvid eller off-white

Der findes mange forskellige hvide farvetoner. Kridhvide sofaer, også kaldet snehvide, har et imponerende udtryk, der skaber kontraster i rummet. Hvis du vil indrette med hvidt uden at stilen bliver for skarp, kan en æggehvid eller off-white sofa være et fantastisk alternativt. Den mere cremehvide tone giver et sobert udtryk og er let at kombinere med andre møbler og farver.

Vedligeholdelse og rengøring af hvide lædersofaer

Hvide lænestole og sofaer i læder kan være en udfordring at vedligeholde, men med en smule forberedelse og forudseende bliver det legende let at holde dine hvide møbler rene og pæne. Når din hvide lædersofa er ny bør du beskytte farven med farvebeskyttelse, f.ek.s Dye Guard, så at farve fra spild, tøj eller lignende ikke trænger ind i beklædningen og skaber permanent misfarvning. Ca. hver 6. måned bør du beskytte dine hvide lædermøbler med farvebeskyttelse på nyt. At behandle møblerne med farvebeskyttelse tager kun få minutter, og så er du sikret mod misfarvning og kan let holde sofaen ren. Særligt nye cowboybukser og væske med syrer kan efterlade misfarvning på sofaen. Hvis uheldet er ude og du har en farveplet på lædersofaen, kan du prøve at viske pletten væk med et lyst, ufarvet viskelæder. Til daglig rengøring bør du støvsuge dine hvide lædermøbler 1-2 gange om ugen med møbelmundstykke på lav effekt og tørre efter med en mildt fugtig klud. ca. 4 gange om året skal dine lædermøbler affedtes og behandles med nyt læderfedt, brug midler særligt til møbler, f.eks. læder shampoo samt balsam, og husk at prøve produkterne på ikke-synligt sted, inden du behandler hele møblet. Kunstlæder skal ikke affedtes eller behandles med fedt, men det anbefales at man jævnligt renser sine møbler i kunstlæder eller pu læder med vinylrens. Lettere snavs, fedt og pletter fjernes med en klud opvredet i lunkent vand med en smule brun sæbe. Brug aldrig rengøringsmidler der indeholder stærke syrer eller baser på dine hvide lædermøbler.
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Förvaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve (1)
Materialetype
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne