Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 51 produkter
1
...
3

Populære filtre

Vi hjælper dig med at indrette børneværelser med behagelige børnestole i et sødt design. I vores sortiment finder du alt fra klassiske børnestole i pindestol design, til små bænke eller en sød lille børneskammel. Vi har også et udvalg af behagelige børne lænestole, eller et komplet sæt med både børnestole og et børnebord. Uanset om du er ude efter en børnestol til den kreative, en hyggelige stol man kan sidde og læse i, eller som en indretningsdetalje til et funktionelt og stilrent børneværelse, så finder du den hos os. Selvfølgelig altid til en fantastisk pris.

Praktiske og søde børnestole til legebarnet

Vi synes det skal være sjovt at indrette børneværelset så det indbyder til både leg og hyggelige stunder med dit barn. Derfor har vi samlet et stort udvalg af børnestole i forskellige designs og størrelser. Her behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, vi tilbyder børnestole som er meget børnevenlige både i design og kvalitet. Vi har blandt andet børnestole af mærket FLEXA, som er kendt for et skandinavisk design, men som samtidig er med til at skabe et funktionelt og stimulerende miljø for børnene. Vores børnestole er alle i materialer der er nemme at rengøre hvis der skulle komme pletter på. De er alle fremstillet i træ og plastik som kan tørres af med en fugtig klud. Vi har høje børnestole som kan anvendes ved spisebordet eller skrivebordet, men også små lave børnestole som nemt kan kombineres med et børnebord. Kombiner gerne din børnestol med en lille hynde for en bedre komfort. Alle vores børnestole er sikkerhedsgodkendt efter EU-regler, og du kan derfor trygt købe din nye børnestol hos os.

Gode råd til dig der skal købe en børnestol

 

Det første man skal tænke over er hvilken alder børnestolen skal bruges til. dernæst skal en børnestol skal være både stabil og behagelig for barnet at sidde i. Tænk på hvilken model og højde på stolen der passer bedst til netop dit barn. Hos os på Trademax finder du mange forskellige modeller, alt fra en børne skammel, til en stol med ryglæn, og behagelige lænestole til børn. Hos os finder du også juniorstole, til det mellemstore barn som er for stor til en barnestol men for lille til en rigtig stol. Vi har børnestole med både høj, medium og lav siddehøjde. Skal i bruge stolen ved et spisebord eller et skrivebord kan siddehøjden enkelt justeres, så den passer i højden på bordpladen. Vi har også et udvalg af fine børnebord i forskellige designs. Mix & match, børneborde og børnestole i forskellige former og farver  og skab det udtryk som du og dit barn elsker.