Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 4 av 4 produkter

Det er nemt at glemme, at et børneværelse ikke kun skal indeholde en seng og et skrivebord. Børn har brug for at sove, lave lektier og lege, men de har også brug for at kunne sidde og hygge sig. Indretningen af dit barns værelse bliver mere behagelig og indbydende med en puf eller en sækkestol. Her kan du finde flotte sækkestole og puffer til børn til lave priser.

Skab et komfortabelt hjørne med sækkestole til børn

Hvilken sækkestol eller puf skal jeg vælge?

En puf har mere kontrol end en sækkestol og kan derfor lettere være et sæde til to børn. Måske vil du udnytte pladsen og derfor have en puf med opbevaringsplads. Ellers er det ofte udseendet, der er vigtigt for børn. Vælg den puf eller sækkestol, der gør dit barn mest glad, helt enkelt.

Hvor skal jeg placere en puf til børn?

Det oplagte sted for en puf eller sækkestol til børn er ved siden af en bogreol, så du bare kan gribe ud efter noget at læse. Hvis dit barn ofte har venner på besøg, kan det være rart at have to eller flere sækkestole. Du kan også overveje at gøre stuen lidt hyggeligere for børnene ved at give dem deres egen sækkestol til fredagshyggen.

Hvordan holder jeg mit barns puf ren?

Hvis dit barns sækkestol bliver beskidt, er det en god idé at rengøre den så hurtigt som muligt, så snavset ikke sætter sig fast. Husk også at ikke lade børn håndtere skarpe genstande, både fordi de kan skade sig selv, og fordi f.eks. en blød puf nemt kan blive beskadiget.