Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 347 produkter
1
...
15

Populære filtre

Indret dit hjem med en behagelig of smuk ottoman. Med sine praktiske og dekorative funktioner, kan man bruge sin ottoman både som møbel eller som en smart indretningsdetalje. Ekstra siddeplads, støtte til dine trætte fødder eller hvorfor ikke som et blødt ekstra sidebord til din sofa?  Hos Trademax finder du et stort udbud af ottomaner i forskellige størrelser, materialer, former og farver, skynd dig ind og se vores udvalg i dag. 

Indret trendy med en ottoman

Indret dit hjem med en behagelig og trendy ottoman. Den multifunktionelle ottoman kan du anvende på mange måder og er en perfekt indretningsdetalje i stuen, eller som en luksuriøs detalje i et walk in closet. Hos os på Trademax finder du mange stilfulde og moderigtige ottomaner, som du kan style din bolig med. Enkle og stilrene, eller i farverige pangfarver, med masser af karakter. Vi har pufer i mange forskellige designs, så uanset om du ønsker din Ottoman i læder, velour eller stof, så har vi et stort udvalg. En ottoman med et anderledes mønster eller form kan ændre atmosfæren og udtrykket i din bolig. Brug din ottoman som sofabord, fodskammel eller match den med en lækker plaid, ottomanen bliver let en naturlig del af din boligindretning. En lidt mindre ottoman er nem at opbevare under sofaborde og kun tage den frem når den skal bruges.

Sæt præg på dit hjem med kulørte ottomaner & pufer i forskellige materialer

Alle boliger og rum har en helt unik stil. På Trademax vil vi sikre at du altid har så mange alternativer som muligt, der passer ind i dit hjem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af ottomaner i mange forskellige modeller og designs - en puf i kunstlæder kan bruges både i det klassiske og det moderne hjem, den er let at vedligeholde og giver et stilrent look til dit hjem. Derimod tilfører du din bolig noget helt andet hvis du vælger at beklæde den med velour, her får du en puf som er ligeså behagelig at sidde på som den er smuk at kigge på.

Vi har selvfølgelig andre materialer end velour og kunstlæder, vi har ottomaner i mange stoftyper, som bomuld, polyester og naturfiber. Vores udvalg er fremstillet i behageligt materiale med fokus på både kvalitet og design. Hos os har du mulighed for at vælge former og farver alt efter hvad der passer ind i din indretning. Er du ude efter den lille ottoman, eller er du mere til den pompøse og store ottoman, eller måske den kvadratiske eller ovale? Uanset hvad dine ønsker og behov er, så finder du et bredt udvalg som garanteret også passer ind i dit hjem. Neutrale farver, som hvid, beige, grå og sort er nemme at matche og passer ind i de fleste indretningsstile  Vælger man at tilføre en farverig pangfarve, kan man enkelt give sin bolig et helt andet udtryk. 

En farvestrålende ottoman tilfører nyt liv til din bolig

At indrette med farvestrålende møbler er meget populært, og en ottoman med et farvestrålende mønster er ingen undtagelse. En puf med massere af farver tilfører ikke kun nyt liv men også energi til rummet.  Vi har et stort udvalg af forskellige betræk og mønstre hos os, prikket, stribet, eller måske et lidt mere romantisk blomsterprint. Du kan med fordel vælge en lidt mere farvestrålende ottoman til børneværelset, hvor vi lover at den vil være et hit hos børnene.
Uanset hvad du er ude efter, så har vi et bredt udvalg med stor mulighed for at mixe og matche møbler. Vi leverer til hele landet, så uanset om du ønsker din puf leveret til Ishøj, Sønderborg eller Dueodde, så kan vi klare det!