Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Fodskamler og taburetter

782 stk produkter
Viser 24 av 782 produkter
1
...
33

Populære filtre

Sæt dig i sofaen efter en lang dag og hvil dine fødder på en behagelig puf. Uanset hvilken type puf du søger så har Trademax en for dig. Vi har samlet et udvalg af lækre puffer som er designede til at passe til vores sofaer. Vælg mellem det klassiske og stilrent design - ligesom du ønsker. Hos os finder du blandt andet et udvalg af puffer med opbevaring, en puf i læder eller måske passer en rund puf bedre ind i din indretningsstil? Vores mål er at give en behagelig løsning som passer til resten af dit hjem.

Fodskamler og puffer som kombinerar komfort och design

Læg fødderne på en smuk og behagelig puf. Her finder din nye puf i mange forskellige størrelser, modeller, materialer og farver. Kombiner din ynglings lænestol eller sofa med en puf fra Trademax, for ekstra komfort. Vores puffer er lavet for at kombinere både komfort og gennemtænkt design, det gør at de også passer som en udmærket indretningsdetalje i din bolig. Med en puf fra Trademax får du et lækkert og multifunktionelt møbel, som gør underværker for din stue eller dit soveværelse. 

Vi har puffer i forskellige former og materialer, noget for enhver smag. Hos os finder du alt fra en lille puf, som er enkel at placere og nem at flytte rundt alt efter behov og ønsker, til en aflang puf, samt en puf med opbevaring. Måske er du ude efter en lav puf, eller en puf som har samme højde som din lænestol eller sofa? Vi har puffer som matcher flere af vores lænestole og sofaer, men at vælge en puf i en anden form, højde eller design, kan give et effektivt indtryk i din stue. Hos os kan du vælge mellem runde, aflange og kvadratiske puffer.  

 

Puffer i høj kvalitet

På Trademax tilbyder vi et stort udvalg af puffer, produceret i mange forskellige materialer, men en ting er sikkert de er alle produceret med  - høj kvalitet med lang holdbarhed!  Her finder du blandt andet:

  • Velour puf

  • Læder puf

  • Skind Puf

Vælg dit favorit betræk bland alle vores smukke tekstiler og læder materialer. Hos os finder du puffer i favorit farverne, hvid, sort og beige, men også mere farverige puffer i grøn, rosa, rød, lilla og mange flere. Her finder du også de lidt mørkere nuanser som mørkeblå, bordeaux, mørke grå og mørke brun. Farveskalaen på vores puffer er uendelig, det for at du skal have mulighed for at finde den puf som passer bedst i dit hjem.

Køb din puf billigt online hos Trademax

Bestil din nye puf nemt og enkelt, ved hjælp af få klik, online hos os. Vi har altid 14 dages fortrydelsesret og levering på et tidspunkt som passer dig. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig.