Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 620 produkter
1
...
26

Populære filtre

Vores nordiske lande er kendt for deres ligefremme stil inden for både arkitektur og design. Det er, som om vores arkitekter og møbelmagere har kølighed, renhed og nøjsomhed i deres gener. Vores natur er gold og vintrene er kolde, mens somrene er behagelige men korte. I vores store skove er der træer, som giver smukke og lyse træsorter til vores møbler. En træstol er et eksempel på nordiske møbler. Hos os hos Trademax kan du finde en træstol til ethvert rum i dit hjem.

En træstol passer ind i alle boligens rum

Er der træstole til mit køkken?

En træstol passer altid fint ind i et køkken, træstolen skaber en ro, så du altid føler dig hjemme. Det er lige meget om du er på et slot eller en hytte, træstolen er altid en given mulighed. Stolen kan være en behagelig rammestol eller en simpel pindestol. Din stol i køkkenet kan være lakeret, have en naturlig farve eller være malet. Hvis du ønsker at forny dit køkken i fremtiden, kan du bare male dine træstole om.

Træstole med læderindtryk, findes det?

Du kan vælge en træstol med sæde og ryglæn, der er polstret for komfort. Træstolen har drejede træben og stolens sæde og ryglæn er i bøjet træ beklædt med læder eller andet materiale. En overtrukket træstol er ofte robust og kan tåle hård behandling takket være den beskyttende belægning.

Kan jeg købe en fyrretræsstol?

Hvad passer bedre end en fyrretræsstol i Norden? Det er en fordom, at sådanne stole kun passer i et sommerhus. I den fineste spisestue kan du få træstole i lyst fyrretræ for et ægte moderne nordisk look. En stol lavet af massiv fyrretræ er stabil og holdbar. Stolen kan være malet eller umalet. Hos os hos Trademax kan du købe træstole, der er lavet i mange forskellige træsorter.