Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Sækkestole og beanbag til hyggelige stunder

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Da sækkestolen, eller beanbag, som den også kaldes, blev introduceret på markedet, var der mange, der hævede øjenbrynene i skepsis. Tanken om at stille en overdimensioneret sæk i stuen virkede mærkelig. Så satte de sig i den og forstod, hvorfor den er så behagelig. En sækkestol eller sækkepude tilpasser sig kroppen og giver støtte, hvor der er behov for det. Ryggen hviler, og du sidder behageligt. Hos Trademax har vi et stort udvalg af sækkestole eller sækkepude, der passer ind i ethvert miljø og skaber komfort for alle aldre.

En sækkestol eller sækkepude, der er blevet en succes

Hvem kan bruge en sækkestol?

De sækkestole, der fås hos Trademax, kan bruges af alle, da de giver en behagelig støtte til kroppen. Så snart du sætter dig ned, vil du opdage, hvor behageligt det er at sidde i den. Hvis du har rygsmerter, får du lindring, og hvis du bare vil læne dig tilbage, tilpasser den sig din krop, og du kan strække dig ud. Børnene elsker, at sækkestolen er så formbar, at den kan bevæges.

Hvor kan jeg placere en sækkestol?

De sækkestole og sækkepude, du kan finde hos Trademax, findes i mange modeller og er fremstillet af forskellige materialer, der passer til ethvert miljø. Hvis du vil have en sækkestol i din stue, kan du vælge et blødt, dekorativt stof, og på børneværelset eller under taget på din terrasse kan du foretrække en sækkestol i et mere udpræget materiale.

Er en sækkestol eller en sækkepude holdbar?

Taskerne er fremstillet af et slidstærkt materiale, så du kan bevæge dig rundt uden ubehag. Alle poser er fyldt med små styroporkugler, som holdes på plads af en inderpose. Beanbags er ikke lavet til at hoppe i, men kan tåle normalt slid og ælde. Hvis du har spørgsmål om de sækkestole, der findes hos Trademax, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.