Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 1294 produkter
1
...
54

Populære filtre

Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets lænestole til gode priser. En lænestol er uundværlig i stuen. Den skaber både hygge, og samtidig er du sikret god komfort, når du slapper af med familien foran fjernsynet. Her på siden finder du et varieret udvalg af de lækreste lænestole. Der er lidt for enhver smag, så mon ikke du kan finde lige den lænestol, du står og mangler? Er du til den klassiske lænestol, kunne en Chester lænestol fra Chesterfield være et oplagt valg for dig. Denne lænestol er med en ryg klædt i knapper og armlæn i samme højde som ryggen. Denne model er en sand klassiker, og du er garanteret høj kvalitet, luksuriøse detaljer og et tidløst design. Chester modellen er klædt i kunstlæder og har afrundende ben i træ, hvilket giver lænestolen et ekstra luksuriøst udtryk.

Er du mere til en lænestol, som man også kan ligge og slappe af i, så har vi også et udvalg af liggestole her på siden. Her kunne en Vila liggestol være oplagt for dig, der gerne vil have mulighed for at ligge i din lænestol. Vila er en luksuriøs liggende lænestol, som med sit tidløse design passer ind i de fleste hjem. Denne liggende lænestol er klædt i holdbart og slidstærkt PU og har forkromede fødder. Vila liggende lænestol er en stol, du nemt kan ligge og slappe af i efter en lang dag på arbejde. Mulighederne for at finde billige kvalitets lænestole er mange med vores store udvalg her på siden. Vi har lænestole fra mange forskellige mærker, og du finder mange bud på den rigtige lænestol til dig. 

Lænestole online

Hos Trademax finder du alt det nødvendige for at indrette dit hjem, ligesom det passer dig. Vi har møbler til hele hjemmet og kan hjælpe dig med at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed. Vores sortiment af møbler omfatter alt fra sofaer til stole og borde. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde frem til de møbler, du søger. Derved gør vi det nemt for dig at skabe en god ramme for dit hjem. Ved bestilling hos Trademax er du garanteret god service, og vi leverer altid dine varer lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Har du spørgsmål til nogen af vores lænestole eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Bestil allerede din nye lænestol i dag, og nyd godt af det tidsløse design, den gode kvalitet og ikke mindst den lækre komfort.