Trendy velour lænestole i alle prisklasser

160 stk produkter
Kampagne
  • Fløjl
660270(1).jpg

Vil du også være med på velour trenden, uden at det skal koste en formue. Trademax har et stort udvalg af velour møbler, til gode priser. Hos os finder du et bredt udvalg af velour møbler. Velour giver en luksuriøs følelse, samtidig med at det er blødt og behageligt at sidde i. Vi kan derfor ikke forestille os noget bedre end at sidde og slappe af i en behagelig velour lænestol. Hos os finder du lænestole i velour i forskellige, farver, størrelser, og stil – som alle har råd til.

Trendy, tidløs velour

Velour er kommet for at blive. Kombinationen af det moderne og det traditionelle er noget de fleste er vilde med. Måske er det derfor at vores Howard og Chesterfield møbler er nogle bestsellere i blandt vores velour møbler! En klassisk Chesterfield får et helt andet udtryk, når den er betrukket med blå velour og den tidløse Howard giver et imponerende indtryk, når den bliver betrukket med rosa velour. Du kan få din velour lænestol i mange varianter, med armlæn, eller guldben det giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din bolig. En ekstra detalje på mange af vores klassiske modeller er de smukke messing nitter som giver lænestolen det lille ekstra touch. Foretrækker du det lidt mere stilrene udtryk, har vi også et stort udvalg af de mere stilrene velour lænestole i vores sortiment.

Hos Trademax finder du velour lænestole i blå, grå, rosa, brun, beige och sort. Alle vores velour lænestole kan naturligvis bruges alene, men du kan med fordel kombinere den med en alt fra en hel sofagruppe i velour eller med en 2-,3-, eller 4-personers sofa. Gør looket fuldendt med nogle af vores smukke pyntepuder, en plaid, en hyggelig lampe, eller en lignende indretningsdetalje. Uanset hvad du vælger at kombinere din velour lænestol med, så finder du et stort udvalg hos Trademax.  

Rengøring og vedligeholdelse af velour

Velour er et utrolig blødt og fint materiale som består af enten 100% bomuld eller polyester. Velour tåler ikke vask med vand og skal derfor så vidt muligt ikke blive vådt. Man kan ikke imprægnere velour, så derfor er det godt at have en god pletfjerner ved hånden, hvis uheldet skulle være ude og din sofa har fået svære pletter. Materialet tiltrækker nemt støv og det anbefales at støvsuge det med en blød børste for at fjerne støv bedst og mest skånsomt. Børst forsigtig sofaen regelmæssigt med en blød børste for at holde stoffet rent. Velour kræver lidt mere vedligeholdelse end andre materialer, men de tilfører også noget ud over det sædvanlige til din indretning, både visuelt og når du sidder i det.

 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende (1)
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne