Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 24 av 91 produkter
1
...
4

Populære filtre

En læderlænestol er et møbel, der aldrig går af mode og altid har sin plads i rummet. Fordi læder ikke bliver slidt og kun bliver smukkere med alderen, kan en komfortabel læderlænestol eller en klassisk læderlænestol være det møbel, der altid følger med dig, når du ændrer indretningen i dit hjem. Læder er et behageligt materiale at sidde på, og det er nemt at holde rent. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af læderlænestole, der giver dit rum et tidløst og eksklusivt udtryk.

En læderlænestol, der passer til alle stilarter

Hvad kan jeg kombinere med en læderlænestol?

En lænestol i læder eller skind er et klassisk møbel, der aldrig går af mode og derfor passer ind i mange indretningsstile. En læderlænestol bliver ofte rummets midtpunkt, som alle andre møbler kredser om. Du kan vælge at lave en gruppe med flere læderlænestole eller vælge en enkelt læderlænestol og supplere den med stofmøbler i en harmonisk farve.

Hvad er fordelene ved en læderlænestol?

En lænestol i læder er rustik, men har alligevel en blød og behagelig følelse. Læder behøver ikke nødvendigvis at være brunt, det findes i mange smukke nuancer. Her hos Trademax finder du et udvalg af smukke læderlænestole, der er nemme at vedligeholde og behagelige at sidde i. Moderne læderlænestole kan tørres af med en fugtig klud og samler ikke støv, hvilket er godt for allergikere.

Hvordan vedligeholder jeg en læderlænestol?

En læderlænestol holder sig flot i mange år, og læderet bliver kun smukkere med tiden. Ved at støvsuge med en blød børste og anvende læderbalsam bevarer læderet sin blødhed. Hvis du har valgt en læderlænestol af kunstlæder, skal du blot tørre den af med en fugtig klud. Hvis du har spørgsmål til de læderlænestole, som du kan købe hos Trademax, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.