Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 24 av 102 produkter
1
...
5

Når du ønsker at maksimere din komfort, er en recliner lænestol det oplagte valg. Faktisk er det verdens mest solgte lænestol, og det er ikke så underligt. Den er et vidunder af komfort og indbyder dig til den bedste form for afslapning - den, hvor du selv bestemmer, hvor meget du vil ligge ned. Trademax er en mangeårig forhandler af recliner lænestole, der tilbydes i en række forskellige modeller og farver. Vælg en elektrisk recliner lænestol i stof eller læder, drejelig eller gyngende, og skab din egen oase af komfort.

Hvad er en recliner lænestol?

En recliner er, ganske enkelt forklaret, en justerbar lænestol. En lænestol med recliner fås i forskellige designs og materialer. Nogle er store og kraftige og kan sammenlignes med en mere luksuriøs biograf lænestol med mulighed for at strække sig ud, læne sig tilbage og folde fodstøtten ud til en virkelig behagelig stilling. Du har måske hørt om lazy boy-lænestole, som normalt er en lænestol i recliner model. Andre versioner af recliner lænestolen er lidt mindre og mere fine og fås med eller uden fodskammel.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en justerbar lænestol?

Den første ting, du skal overveje, er det rum, som din hyggelige recliner lænestol skal være i, hvor meget plads du har, og om du skal have en eller flere. Når du har fundet ud af, hvor meget plads du har, og hvilken stil du vil have din recliner, er det tid til at vælge materialer. Trademax har et stort udvalg af komfortable lænestole i mange forskellige stilarter og materialer. Uanset om du vælger plys, velour, læder, kunstlæder eller almindeligt møbelstof, kan du være sikker på, at det er af god kvalitet. Hos Trademax har vi mange forskellige varianter af recliner lænestole. Vælg mellem en lænestol med dreje- og vippefunktion eller uden, med eller uden fodskammel, med armlæn eller uden, samt manuelle eller elektriske recliners. Valget er dit!

Hvad er fordelene ved en recliner af biograf model?

Visse Trademax lazyboy-modeller kan kobles til en 2 personers recliner sofa. Hvis du vælger biograf recliner stolen, kan du tilføje et bord i midten eller måske vælge en recliner med kopholder for at skabe den ultimative biograf følelse med din elskede, familie eller bedste ven.