Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 43 produkter
12

En øreklapstol er et klassisk møbel, som ikke kun er stilfuldt og komfortabelt, men som også tilføjer et strejf af mystik til dit hjem. Uanset om du vælger en gammeldags stil eller et mere moderne snit, kan du finde det til en god pris i vores store udvalg. Så læn dig tilbage og nyd din nye øreklapstol.

Giv dig selv den ultimative elegance med en øreklapstol

  • Hvilken øreklapstol skal jeg vælge?

    Der er mange forskellige typer øreklapstole i forskellige designs. Overvej, om en gammeldags stil, en mere robust moderne stil eller en neutral stil passer bedst til dit hjem. Ønsker du at kunne justere vinklen på din øreklapstol? Skal den kunne rotere eller måske gynge? Både din smag og dit behov for komfort er afgørende for, hvilken øreklapstol du vælger.
  • Hvor skal jeg placere min øreklapstol?

    Det er både rart at have sin øreklapstol i nærheden af en sofagruppe eller stående som en solitær lænestol med en læselampe. Du kan placere din øreklapstol i nærheden af en bogreol, ved en pejs eller ved et sofabord. Hvis din lænestol med øreklap kan lænes tilbage eller gynges, er det bare vigtigt, at den er placeret, så den ikke rammer en væg bag den.
  • Har jeg brug for en fodskammel til min øreklapstol?

    Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at have en fodskammel til din behagelige øreklapstol, men det er en detalje, der øger hyggefaktoren. Med en matchende fodskammel til din øreklapstol kan du gøre det mere behageligt at sidde og gøre hele rummet mere indbydende. En fodskammel kan også fungere som en ekstra siddeplads, når du har mange gæster.