Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 48 produkter
12

Populære filtre

Klubstolen er en grundlæggende detalje i det stilbevidste hjem. I kombination med en sofa og et smukt sofabord, bliver det dessuden en hyggelig sofasæt, som kan give et lyft til hele stuen. Trademax har klubstole i mange forskellige stile og design, som passer alle hjem og indrettninger. Vores klubstole samler kvalitet og komfort med et stilfuldt design, fordi vi syntes at et møbel skal være lige så dejligt at side i som det er at se på. Hos Trademax kan du finde klubstole i stilfuldt og moderne PU læder, luxus og exklusivt fløjl, eller stilrent møbelstof i sort, grå, og mørkeblå.

Klubstole – En tidløs klassiker

Klubstolen er et klassisk møbel som aldrig går af mode og som passer i mange forskellige miljøer. Den forbindes ofte med alt fra historiske Engelske Pubs, smukke herregårde, og gigantiske slotte, til lobbyen på hoteller, receptionen på arbejdspladser, læsehjørnet på biblioteker eller stuen i de moderne hjem. Uanset hvor du vælger at stille din klubstol så kan du være sikker på at det bliver det mest iøjnefaldende møbel, og det giver helt sikkert et stilrent indtryk. Mange forbinder klubstolen med den klassiske Chesterfield-stil som har sine karakteristiske detaljer som høj ryg og dybt tuftede knapper, men klubstole findes i mange forskellige stile. Hos Trademax finder du klubstole med høje og behagelige ryglæn som både har dybt tuftede knapper, men også dem der er helt glatte. Uanset hvilken stil du vælger kan du være sikker på at du vil få mange skønne, afslappede timer i din klubstol. Kombinere gerne med flere klubstole, lænestole, eller med en sofa for at skabe et indbydende sofasæt. 

Rengøringstips til klubstole

Møbler har det allerbedst når det bliver plejet med jævne mellemrum. Ved at vedligeholde din klubstol, og holde den ren og pæn, forlænger du også levetiden på den. Alle klubstole du kan købe hos Trademax er lette att vedligeholde ved at støvsuge dem, eller forsigtigt tørre dem af med en fugtig klud og lade dem lufttørre. Med andre ord, ved at vælge en klubstol til dit hjem så er du sikker på at du har lavet en god investering i et tidløst møbel som både er let at vedligheolde, komfortabelt, og fantastiskt smukt at se på.