Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 14 av 14 produkter

En lænestol med en fodskammel kan føles som en vidunderlig luksus i din hverdag, hvis du kan lide at sidde og læse eller se tv. Det er meget hyggeligt at kunne lægge fødderne op og sidde rigtig behageligt.

Slap af med en lænestol med fodskammel

  • Hvordan får man det virkelig behageligt i en lænestol med fodskammel?

    Du vælger selvfølgelig en model, som du kan lide at sidde i, men du kan også vælge en lænestol, hvor du har mulighed for at justere og indstille den efter dine ønsker. Her på hjemmesiden kan du se vores udvalg, og så kan du lade din personlige smag bestemme.
  • Hvilken lænestol med fodskammel passer bedst ind i min stue?

    Den er fantastisk til det sted, hvor du sidder og ser tv, men du kan have en lænestol med en fodskammel som denne i ethvert rum, hvor du gerne vil tilbringe tid. Et læsehjørne er komplet med en god gulvlampe, reoler med bøger og en lænestol med en fodskammel. Du kan også vælge at have et rullebord ved siden af lænestolen til bøger, magasiner og drikkevarer.
  • Er en lænestol med en fodskammel i læder bedst egnet?

    Stof er mere ventilerende, men det giver lettere pletter. Du kan kombinere din lænestol med fåreskind eller en plaid. Læder er let at tørre af, men du kan få pletter fra dit hår, hvis du har for vane at læne dig tilbage. En lænestol med en fodskammel ser godt ud i alle materialer, så spørgsmålet er, hvad du har det bedst med at sidde i. Du tilbringer mange timer i din yndlings lænestol, så vælg den stol, du virkelig kan lide.