Lamper

9 611 stk produkter
UDSALG
1099273(1).jpg
Populære filter

En lampe er helt essentiel at have i sit hjem, da den skaber lys. Samtidig er lamper også hyggelige at have stående rundt omkring i hjemmet, og de kan sætte et personligt præg på dit hjem. Men det kan være svært at finde de rigtige lamper, som passer godt til ens hjem. Hos Trademax vil vi at gøre det nemt for dig at handle alt til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet et eksklusivt udvalg af de fineste lamper i mange forskellige stilarter. På den måde bliver det nemt for dig at finde de rigtige lamper, som vil lyse op og skabe hygge i dit hjem. 

Flotte lamper med god belysning

Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af lamper til gode priser. Du finder alt lige fra gulvlamper til bordlamper og loftlamper her. Så mon ikke du kan finde lige den lampe, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Er du på udkig efter en god loftlampe, som vil egne sig godt henover spisebordet, så kunne White flower loftlampe være et oplagt valg for dig. Denne lampe består af mange små blomster. Lyset spreder et behageligt lys gennem sit design. Derfor vil White flower loftlampe egne sig perfekt til at lyse henover spisebordet og skabe hygge omkring middagsbordet. Er du til bordlamper i klassisk stil med mange flotte detaljer, så er Happy bordlampe den helt rigtige lampe for dig. Denne bordlampe er lavet i klassisk stil med en lampefod i kromet metal og en anticitgrå lampeskærm. Denne bordlampe vil give dit hjem et personlig præg med sit klassiske udtryk og elegante design. Er du mere til bordlamper i et minimalistisk design, så vil Copenhagen bordlampe være lige noget for dig. Denne lampe er hvid og lavet i et enkelt og flot design. Du kan også lade dig inspirere af de mange lysekroner og gulvlamper, vi har her på siden. Med vores udvalg af lamper har du rig mulighed for at finde en lampe, der passer til din stil. Uanset hvilken lampe du falder for, så er du garanteret en af højeste kvalitet. Hos Trademax sætter vi kvalitet og gode materialer højt, så du kan altid være sikker på at finde gode og langtidsholdbare møbler og boliginventar hos os. Kig dig omkring her på siden og lad dig friste af vores tilbud af lamper online.

Find indretningsinspiration med Trademax

Det er ikke kun lamper, du kan handle hos Trademax. Vi er leveringsdygtige i alt til din bolig. Her kan du både handle sofaer til stuen eller seng til soveværelset. Vi har også et stort udvalg af forskelligt boliginteriør til indretningen af boligen her. På den måde kan du nemt finde inspiration til din indretning. Med Trademax bliver det nemt og sjovt for dig at indrette dit hjem. Hvis du søger et bestemt møbel, kan du også bruge vores søgefunktion øverst på siden og på den måde finde det du leder efter hurtigt og nemt. Har du lyst til at modtage yderligere inspiration, tilbud eller information fra os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. På den måde kan du holde dig opdateret omkring nye tilbud og tiltag. Ved bestilling af lamper hos Trademax får du levering lige til din hoveddør til en fast lav fragtpris. Bestil allerede din lampe i dag og lad lyset sprede sig i dit hjem.

Trademax sælger mange lamper fra kendte varemærker, bl.a. designerlamper fra svenske Markslöjd til fornuftige priser.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Egnet til
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG