Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Soveværelse lampe

626 stk produkter
Viser 24 av 626 produkter
1
...
27

Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige belysning til dit soveværelse som at vælge den rigtige seng. Vi har brug for den rette energiflow for at kunne slappe af og hvile ordentligt. En lampe til soveværelset skal have den funktion, at den er stærk nok til, at du kan læse om aftenen, men samtidig ikke for stærk til, at du bliver blændet, hvis du vågner om natten.

Kom til ro om aftenen med en god soveværelseslampe

  • Hvilken type lampe til soveværelset er bedst?

    Hvilket design der er bedst til en soveværelseslampe varierer selvfølgelig fra person til person, men det er vigtigere at vælge lyset til din soveværelseslampe, end designet. Fordi du gerne vil kunne slappe af i dit soveværelse, er det bedst at bruge pærer med varmt lys. Dette vil hjælpe dig med at slappe af om aftenen og derefter sove godt i løbet af natten.
  • Kan jeg selv installere min lampe i soveværelset?

    Du kan naturligvis selv installere dine lamper. Men hvis du har brug for at lægge nye ledninger, skal du kontakte en autoriseret elektriker. Det er fint at installere sin soveværelseslampe selv, så længe der er sikre stikkontakter at bruge.
  • Hvilken lyskilde skal jeg bruge i min soveværelseslampe?

    Det er fint at blande LED-lys og gamle almindelige pærer. Forskellen er naturligvis farverne. Du skal holde øje med, hvor mange watt din soveværelseslampe kan klare, og hvor stor armaturet er. En lysdæmper er på den anden side designet til enten almindelige glødepærer eller LED-pærer, så når du vælger en lysdæmper eller lyskilde, skal du sikre dig, at de er kompatible.