Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Smukke og funktionelle sengelamper

109 stk produkter
Viser 24 av 109 produkter
1
...
5

Populære filtre

En senge lampe har flere formål. Den skal lyse op, men ikke for meget. Måske har du et ur på dit natbord. Lampen skal være tændt, så du kan aflæse uret i mørket, men du ønsker ikke at vække din partner ved siden af dig. Så der er senge lamper med diskret lys. Har du natlæsning, som du gerne vil læse i sengen, før du falder i søvn? Så har du brug for en lampe, hvor lysstrålen er rettet mod bogen. Hvis du skulle falde i søvn midt i læsningen, er det godt med en timer, der slukker senge lampen. Hos os på Trademax finder du lamper, der passer til netop dit soveværelse.

Ofte stillede spørgsmål om senge lamper og natbordslamper

Hvad er fordelene ved en natbordslampe?

At have en lampe ved siden af sengen er først og fremmest praktisk, men det betyder ikke, at det ikke også kan være pænt. At have belysning i form af en natbordslampe gør det muligt for dig at læse i sengen og sikre, at du ser, hvor du sætter fødderne, hvis du skulle stå op, når det er mørkt. En natbordslampe kan også skabe en hyggelig belysning i dit soveværelse, som du går glip af, hvis du ikke har en senge lampe. Der er senge lamper, der giver belysning til rummet og også mere specialiserede læselamper, der kan rettes mod din bog.

Hvor højt skal senge lampen placeres, hvis jeg monterer den på væggen?

Det er vigtigt at tænke på ikke at placere en senge lampe for højt. Hvis senge lamperne er placeret for højt, er der risiko for, at lyset ikke når ned eller kan rettes tilstrækkeligt godt. Hvis du vælger at have en vægmonteret senge lampe, er en god retningslinje at starte fra siden af sengen og gå 20 centimeter ud over det. Op til selve lyskilden skal der derefter være omkring 60 centimeter. Du kan også have en senge lampe lige over sengens hovedgavl.

Kan jeg bruge en bordlampe som senge lampe?

Det er helt fint. Måske har en dedikeret senge lampe en fordel, da lysstrålen normalt kan rettes. Det vigtigste er, at du får godt lys i dit soveværelse, især hvis du skal læse i sengen. Det er vigtigt at huske ikke at bruge en glødepære under 40W eller en LED-pære under 400 lumen.