Smukke og funktionelle sengelamper

1 833 stk produkter
Kampagne
1372466(9).jpg

Hos Trademax finder du et bredt udbud af billige sengelamper! Vælg mellem sengelamper i forskellige stile og designs i messing, krom, kobber, krystal, træ, og metal. Hos os finder du sengelamper med både LED og halogen samt traditionelle glødepærer. Med en dæmpbar sengelampe kan du praktisk styre lysstyrken selv efter behov. Dæmp lysstyrken for at skabe hyggelig belysning i soveværelset og skru op for lysstyrken når du skal bruge god belysning for at læse din yndlingsbog. Vælg mellem væghænge eller stående sengelamper samt natlamper i utallige former og farver.

Betydningen af sengelamper til dit soveværelse

Hvilken sengelampe du vælger til soveværelset er utroligt vigtigt for helhedsindtrykket! På trods af at det er en indretningsdetalje som man ikke altid tænker på, eller helt glemmer. Det er en indretnings detalje der skaber en indbydende og varm fornemmelse i soveværelset og som har stor betydelse for den hyggelige stemning. Sats på en sengelampe der skaber en stemningsfuld og hyggelig belysning men som alligevel giver nok lys så du kan læse en bog eller magasin i sengen.

Hvis du har et soveværelse indrettet i romantisk stil så passer en sengelampe med fod i lyst træ og en lampeskærm i stof, helt perfekt. Eller måske vil du i stedet vælge at bryde stilen med en moderne sengelampe i messing der bliver blikfang på sengebordet? Måske vælger du helst en stilren og diskret sengelampe der ikke tager for meget opmærksomhed fra resten af indretningen? Uanset hvad så finder du sengelamper til lige præcis din bolig i Trademax brede sortiment.

 

Sengelampe med fod eller væghængt?

Du kan vælge at have en stående sengelampe med fod på sengebordet. Du kan også vælge en lampe med arm som du kan justere lysets retning efter behov. Eller så kan du vælge en væghængt model som du praktisk sætter fast på væggen over sengen. På denne måde spare du plads til andet på sengebordet. Hvilken type af sengelampe du vælger er helt op til dig. Og du kan når som helst skifte dine sengelamper når du bliver trætte af dem. Vores tips er at du vælger en sengelampe med omsorg, der skaber den der varme og hyggelige stemning du vil vågne til, hver dag!

Lys dit soveværelse op med kærlighed! Lad dig inspirere af hyggelig soveværelses belysning i Trademax nøje udvalgte sortiment af sengelamper.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne