Bordlamper

243 stk produkter
UDSALG
1397745(4).jpg

Bordlampen er virkelig en af de mest brugbare lamper. Den passer hvor som helst i din bolig, alt fra gangen til køkkenet eller soveværelset. Tilfældes for alle bordlamper, er det naturlige bløde lys de giver, ikke for stærkt og men heller ikke for svagt. Og der er fantasi i bordlampens udformning. På Trademax finder du mængder af varianter at vælge imellem. Alt fra lamper udformet på fantasifulde måder der passer perfekt til børneværelset, til lidt mere stilrene og moderne - perfekt til både gangen og sengebordet.

Bordlamper kan gøre stor forskel i hjemmet!

Bordlamper er små men har stor betydelse for din bolig og din indretning. Med en bordlampe kan du nemt skabe en helt ny fornemmelse i værelset ved at lyse bestemte dele af rummet op, som en loftlampe ikke kan nå. Du kan også vælge at stilfuldt fremhæve dele af din indretning eller smukke indretningsdetaljer ved at rette lyset derhen. Eller så vælger du måske at lade selve bordlampen stå i centrum. Hos Trademax finder du bordlamper i en mængde forskellige stile og former. Vælg mellem alt fra bordlamper i retro stil til moderne design i messing eller kobber. Hos os finder du også stilrene og enkle bordlamper i træ og krom og lidt mere eksklusive modeller i krystal.

Indretningstips til bordlamper

Fordelen med bordlamper er at du nemt kan flytte dem rundt i hjemmet og på den måde variere din indretning. En smuk bordlampe på sengebordet kan løfte hele soveværelset. Desuden giver det en perfekt læsebelysning. Eller hvorfor ikke lade en fed bordlampe tage plads på kommoden i gangen og blive blikfang for dine gæster? En bordlampe er næsten et must i hyggehjørnet, både for at skabe en behagelig stemning men også for at du praktisk kan justere belysningen efter behov når det er tid til at slappe af med en avis eller bog.

En bordlampe fungere ogsa udmærket som vinduesbelysning. Du kan med fordel købe en bordlampe som du kan skifte lampeskærm på. På den måde skal du ikke købe en helt ny lampe når du vil skifte den ud, du kan bare skifte skærm! Både billigere og nemmere!

Uanset hvilken type af bordlampe du er ude efter kan vi love at du vil finde noget der passer lige præcis din bolig i Trademax brede sortiment. Udforsk vores sortiment på hjemmesiden eller i nogle af vores showrooms, og lad dig inspireres for at lyse din bolig op på en stilfuld måde når mørket sniger sig på. Velkommen til Trademax!

 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG