Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 15 av 15 produkter

Populære filtre

Lys dit liv op og få en bordlampe i messing. At spare på den rette belysning i hjemmet er en dårlig måde at spare penge på. Det kan dine øjne ikke lide. Du belaster dit syn, og du bliver unødigt træt. Hvis du arbejder hjemmefra, er det endnu værre. Så skal du spilde tid på at lede efter ting i halvmørke. Køb i stedet en bordlampe i messing. Ikke alene giver det et behageligt lys, men det er også smukt at se på. Hos Trademax har vi et udvalg af bordlamper, der er både praktiske og elegante.

Lys dit værelse op med en bordlampe i messing

Hvad er fordelene ved en bordlampe i messing?

I kombination med en lofts- eller væglampe oplyser en bordlampe et udvalgt område. Du eller andre personer omkring et bord blokerer ikke lysstrålen. Selvfølgelig kan du skabe et romantisk lys ved en middag med din elskede til en middag med din elskede. En bordlampe i messing giver et guldskinnende skær og fremhæver en stemningsfuld aften. Du kan vælge mellem mange forskellige nuancer, der passer til din bordlampe. En praktisk fordel ved en bordlampe er, at den kan flyttes og trods sit navn ikke behøver at stå på et bord. Placer din messing bordlampe i et vindue, på en kommode eller hvor du har lyst til det. Der er ikke noget rigtigt eller forkert!

Kan en messing bordlampe placeres på en vinduesramme?

En bordlampe i messing placeret på en vinduesramme skaber et hyggeligt hjemligt miljø. Du får en smuk belysning og en indbydende glød udefra. En messing bordlampe kan have mange forskellige typer af skærme. Nogle nuancer er klassiske i stilen, mens andre er moderne og næsten legesyge. Lad vindueslampen vise gæster og naboer, hvem du er.

Er der en bordlampe i messing til skriveborde?

En bordlampe i messing ser godt ud på et skrivebord. Derudover kan du vælge en messing bordlampe i mange forskellige stilarter, måske en klassisk eller meget moderne. Her hos Trademax finder du et komplet udvalg af skrivebordslamper. Ikke mindst kan du vælge mellem forskellige farver til bordlampe skærmen.