Spring overskrift over og gå videre.
Viser 14 av 14 produkter

Populære filtre

En vigtig funktion for en bordlampe er naturligvis at belyse et bord. Men en gylden bordlampe skaber også en vis atmosfære i et rum. Mange bordlamper placeres på sideborde og fungerer primært som et dekorativt element i et rum. Sådanne lamper har ofte et svagt lys, der kombineres med en lampeskærm, der egentlig afskærmer lyset. Ofte er lyskilden rettet nedad, og bordlampen bliver dermed næsten en svag punktbelysning. En gylden bordlampe fremstilles ofte med detaljer i messing, der giver lampen dens gyldne glans. Hos os på Trademax kan du finde den gyldne bordlampe, der passer til din hjemmeindretning.

Smukke gyldne bordlamper

Hvordan fremstilles en gylden bordlampe?

Designere af bordlamper sætter kreativitet i højsædet. Foden på en gylden bordlampe kan for eksempel være af metal eller messing. En bordlampe med fod i metal bliver slank og stilren. Bordlamper i keramik giver et robust indtryk, men er samtidig elegante, især hvis lampen har detaljer i guld. Der er ingen strenge regler for, hvordan en lampeskærm skal se ud. Hvad med en skærm, der er designet som en glaskugle? Men selvfølgelig findes der mere traditionelle lampeskærme i tekstilmateriale i flere forskellige farver til din guddommelige bordlampe.

Skal en gylden bordlampe have en skærm?

Nej, hvorfor skulle du have en skærm, der skjuler en LED-pære? En glødepære kan give et sparsomt, men spændende indtryk, hvis den er korrekt eksponeret. Fordelen er naturligvis, at en sådan gylden bordlampe spreder sit dejlige lys i rummet. Hvis lampen placeres på et sidebord, er den velegnet som en punktbelysning.

Findes der bordlamper i guld med glasbaldakin?

I stedet for en lampeskærm i tekstil kan selve glødepæren sidde i en baldakin af klart glas. Glødepæren vil være synlig, men hvad gør det? En gylden bordlampe med en glasbaldakin i en halvkugle pryder sin plads både i en klassisk og en mere moderne indretning. Hos os på Trademax finder du alle typer af bordlamper med gylden glans.