Bordlampe tilbud

64 stk produkter
1200177(3).jpg

Lige nu har vi på Trademax udsalg på bordlamper i mange forskellige stilar, så benyt lejligheden til at gøre et kup og give dit hjem lidt nyt lys. Med en ny bordlampe kan du skabe mirakler. Et hyggeligt og behageligt hjem skaber du ikke kun med flotte møbler og spændende indretning. Der er også behov for lys i alle former for at hjemmet bliver både funktionelt og hyggeligt. Vi har bordlamper på udsalg i mange forskellige stilar, materialer og farver; til soveværelset, stuen, køkkenet, kontoret og alle andre rum i et hjem. Den store fordel ved en bordlampe er, at du nemt kan flytte den, hvis du vil have variation.

UDSALG på bordlamper i forskellige stilarter

Hvad er forskellen på en bordlampe og en almindelig lampe?

En bordlampe har ofte lidt svagere lys og fungerer mere som en indretningsdetalje. Den kan lyse op i et mørkt hjørne eller give stuen en varm og indbydende belysning. Trademax' udsalg af bordlamper er stort, og du kan garanteret finde en lampe, der passer til din smag.

Hvordan vælger jeg den rigtige bordlampe på udsalg?

Hvis du skal vælge en bordlampe fra vores udsalgsudvalg, kan det lette processen, hvis du allerede ved, hvor i hjemmet lampen skal placeres. Leder du f.eks. efter en bordlampe til at have ved siden af ​​sofaen i stuen? Vælg så en bordlampe, der passer til rummets stil. Vi har dekorative bordlamper i træ, kobber, messing og krystal på udsalg.

Hvordan vælger jeg den rigtige lyskilde til bordlampen?

LED-pærer, halogenpærer, E14 og E27 er bare nogle af de forskellige lyskilder, der findes på markedet, og at vælge den rigtige er ikke altid let. Når du køber en bordlampe hos os på Trademax på udsalg, står det altid på lampens fod og æske, hvilken styrke og type lyskilde der skal bruges. Du kan også kontakte vores dygtige kundesupport, hvis du har spørgsmål om vores udsalgs lamper.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG