Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 52 produkter
1
...
3

Populære filtre

Vores udvalg af glaslamper er den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Uanset om du leder efter et moderne og minimalistisk design eller en smuk vintage-inspireret glaslampe, har vi de modeller, du leder efter, for at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Vores glaslamper er nøje udvalgt af høj kvalitet for at give dig en varig og strålende lyskilde. Giv dit hjem den strålende forvandling, det fortjener, med vores fantastiske glaslamper fra Trademax.

Hvor kan jeg bruge en glaslampe?

Du kan bruge en glaslampe som loftlampe i f.eks. stuen, køkkenet eller soveværelset. Det er en moderne type lampe, der kan passe ind i alle rum og til de fleste forskellige indretninger. De fleste glaslampers design er simpelt, og afhængigt af hvilken type lyskilde du bruger, kan den give en varm hvid farve i rummet. Glaslamper kan f.eks. hænges over et bord, i entréen eller i vinduet.

Hvilken energiklasse har Trademax glaslampor?

Det er muligt at bruge lyskilder af alle energiklasser fra A++ (højest) til E i din nye glaslamp. Energiklassen måler hvor energieffektiv lampen er, hvor A++ er den mest energieffektive lampe og dermed den, der bruger mindst energi. Hvis du vælger en lampe med den højeste energiklasse, er det godt for miljøet og bidrager samtidig til lavere energiomkostninger sammenlignet med lamper, der har et højere energiforbrug.

Hvilken fatning skal jeg bruge i min glaslamp?

Når du køber en glaslamp, er det vigtigt at tænke på, at lyskilden måske ikke er inkluderet, og du skal derfor købe den separat. Det er også vigtigt at tænke på, når du skal købe lyskilder til glaslampen, at vælge lyskilder med den rigtige fatning størrelse. En af de mest almindelige størrelser på fatninger er E14. Disse kaldes også for små fatningspærer. Tallet 14 betyder, at den har en 14 millimeter fatning. Denne type lampe findes f.eks. både som glødepære og LED. Glødepærer med stor fatning kaldes E27 og har en 27 millimeter stor fatning.