Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 24 av 852 produkter
1
...
36

Populære filtre

Hvilken stemning vil du skabe med lys i dit hjem? Forstærk detaljer eller bring en hyggelig følelse frem med den rigtige loftlampe. Giv dit hjem en indretning der smelter sammen til en helhed og som du vil være i. Sørg for at kombinere design med praktiske detaljer på den rigtige måde. Tag del af vores brede udbud af loftlamper og vælg en der passer sammen med din øvrige indretning.

Loftlamper sætter stemningen i hjemmet

  • Hvordan sætter jeg stemningen med en loftlampe?

    Afhængig af hvilken stemning du ønsker i din bolig kræves forskellige typer af belysning. Tænk over rummets formål og indret et miljø der fremkalder de rigtige følelser. Med loftlamper skaber du en ideel plads hvor du, familien og vennerne kan trives.
  • Hvilke forskellige modeller af loftlamper tilbyder Trademax?

    Der fås utroligt mange forskellige stile af loftlamper at vælge mellem i vores brede sortiment, så vi kan love at du vil finde noget der passer lige præcis dit hjem. Til det moderne soveværelse kan en loftlampe med spotlights være den perfekte valg. Med spotlights kan du belyse bestemte dele af din indretning som du vil løfte frem og samtidig skabe et stemningsfuldt lys i rummet. Over spisebordet i køkkenet vil du måske bryde af med en loftlampe i industriel stil hængende med glødepære i retro stil med synlige glødetråde. Til spisestuen vælger du måske en loftlampe i krystal der giver en følelse af luksus og løfter helhedsindtrykket. Uanset hvad du søger, så finder du det her hos os på Trademax.
  • Kan jeg købe lamper til loftet billigt?

    Vi ved godt at belysning handler om så meget mere en bare at give lys. Det handler om at finde en loftlampe der kan beherske kombination af æstetik og praktisk brug på den rigtige måde. Den skal smelte ind med indretningen samtidig med at den også skal give et behageligt lys der passer alle. Vælg mellem alt fra diskrete og stilrene lamper til mere luksuriøse varianter.