Plafond lamper

1 209 stk produkter
Kampagne
1903744(1).jpg
Populære filter

Plafond lamper er diskrete loftlamper der giver god belysning uden at kræve meget plads. Plafonder giver god, bred belysning til rummet uden at formindske loftshøjden og være i vejen for personer og møbler. Plafond lamper passer perfekt hvis du har en skabslåge der ikke kan svinge op, pga. en lampe der er i veje, til rum med lav lofthøjde, rum hvor folk ofte går oprejst, f.eks. entré eller til arbejdsarealer som f.eks. bryggers eller garage. Hos Trademax finder du et bredt udbud af plafond lamper i utallige designs, farver og materialer så du kan finde netop den plafond, der passer dig.

Vælg den rette plafond til din bolig!

I Trademax brede udbud af plafonder findes der en model til enhver boliger og ethvert værelser! Det er i praksis kun din egen fantasi, der sætter grænser! At vælge den rigtige plafond til lige netop din bolig er til stor del et spørgsmål om din personlige smag og indretningsstil. Hos os kan du vælge mellem moderne plafonder i krom, stål og aluminium, eller mere luksuriøse og eksklusive modeller i krystal og glas. Eller hvorfor ikke vælge en unik og anderledes plafond i fræk farve eller elegant mønster, der giver rummet karakter og bliver en fed indretningsdetalje? Hvad der ellers er vigtigt at tænke på er hvilken funktion din plafond skal fylde og hvilke belysningsbehov du har.

Indretningstips for plafonder

I gangen kan du med fordel vælge en plafond i flot design, der giver god, bred belysning. Ved at lade en smuk plafond stå i centrum i gangen løfter du helhedsindtrykket i rummet og imponerer dine gæster, når du har besøg. I stuen skal du måske vælge en mere luksuriøs plafond i krystal i stedet, der giver en følelse af eksklusivitet. Er du måske mere til en trendy plafond i messing eller kobber? Så skal du naturligvis vælge det i stedet! Måske vil du helt enkelt have en simpel og diskret plafond til at belyse din bolig! Uanset hvilken type af plafond du søger, så finder du den i Trademax brede sortiment.

Du sætter nemt din plafond fast i loftet med krog. En plafond kan også bruges som væglampe!

Hvilken slags pære skal jeg vælge til min plafond?

Hos Trademax finder du mange plafonder med LED. LED-lamper er et miljøvenligt og mere energibesparende alternativ til traditionelle glødepærer. Ved at vælge en plafond med LED sparer du både på miljøet og økonomien Smart, ikke? Til de plafonder der ikke er kompatible med LED, kan du i stedet vælge en almindelig glødepære eller halogen. Hos Trademax finder du masser af billige plafonder online! Kig rundt i vores brede udvalg af plafonder og loftlamper allerede i dag!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne