Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 30 produkter
12

Populære filtre

Når du har brug for en loftslampe med god belysning, der fylder minimalt, er en plafond fra Trademax det rette valg. Vi har et bredt udvalg af stilfulde plafonder i forskellige farver, overflader og størrelser. Du kan vælge den plafond, der passer til din personlige indretningsstil. En stilfuld plafond giver et flot lys, uden at lampen hænger ned og er i vejen. En enkel og diskret plafond kan være det rigtige valg for dig. Eller måske foretrækker du en eksklusiv og luksuriøs plafond i krystal?

En plafond spreder et flot lys i dit hjem

Er en plafond velegnet til alle rum?

Uanset hvilket rum der er tale om, er det hensigtsmæssigt med en plafond. Du kan installere en plafond i en stue, et soveværelse, en gang, et køkken, et gæsteværelse eller i et skab. En stilfuldt plafond er et fremragende valg i et rum med lav loftshøjde. En plafond fra Trademax vil være en flot dekorativ detalje i enhver type rum.

Giver en plafond et godt lys?

Hvor meget lys en plafond giver, afhænger af modellen. Du kan få præcis det lys, du har brug for, ved at vælge den rigtige type plafond. Vi har plafonder, der giver en bred spredning af lys, hvis du ønsker det. Hvis du i stedet ønsker en plafond, der giver et punktlys, har vi også det. Uanset hvilket lys du ønsker, at din plafond skal give, kan du finde det hos os på Trademax.

Er der en dæmpbar plafond?

Hos Trademax har vi en række dæmpbare plafonder at vælge imellem. Du kan nemt variere lysstyrken i forskellige trin. Det kan være rart at dæmpe lyset en smule, når du ønsker en afslappende og hyggelig belysning.

Er der en lyskilde med, når jeg køber en plafond?

I vores sortiment har vi plafonder både med og uden en lyskilde. Du kan se under fanen "Specifikationer", hvad der gælder for den valgte plafond.