Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 531 produkter
1
...
23

Populære filtre

Hvad ville dit hjem være uden lamper? Ikke kun kedeligt men også alt for mørkt. Din indretning er ikke komplet uden smukke lamper der passer ind i dit hjem. Specielt pendler og hængende lamper gør dit hjem unikt. De passer perfekt ind i et moderne hjem og vil give din indretning det lille ekstra.

0

Hvilke typer af pendellamper og hængende lamper finder jeg hos Trademax?

Hos Trademax finder du et stort udvalg af pendellamper i forskellige farver og materialer. Hvis du leder efter en sort hængende loftlampe eller måske en slank pendel i moderne design, er du kommet til det rette sted. Du kan nemt bestille pendellamper og hængelamper online fra os på Trademax. Alle vores pendellamper og hængelamper er altid af høj kvalitet og til en rigtig god pris.

Hvor passer en pendellampe eller hængelampe bedst?

En loftpendel kan passe rigtig godt ind i stuen. Men en pendellampe i loftet kan også være god i dit soveværelse. En hængende lampe er også perfekt til at placere over spisebordet, så du får ordentligt lys til lektielæsning, middage og samtaler om stort og småt.

Skal en hængende loftlampe monteres over et bord?

Nej, en pendel loftlampe eller hængende loftlampe behøver ikke nødvendigvis hænge over et bord. Husk, at det er vigtigt at have mange lyskilder i alle rum for at skabe en hyggelig atmosfære. Det kan derfor være flot at kombinere pendellamper, bordlamper og måske gulvlamper i det samme rum. Der kan aldrig være for meget lys, og med det rette lys i det rette rum skaber du en oase for dit velvære. Hvis du skal have en hængelampe i soveværelset, er det bedst med varmt lys. Det skaber en mere afslappet atmosfære. Hvidt lys er bedre, når du skal koncentrere dig. Udstyr derfor hængelamper i kontoret eller ved lænestolen, hvor du sidder og læser, med hvidt lys.

Kan man bruge LED-pære i en hængende lampe?

At bruge LED-pærer i dine pendellamper har mange fordele. LED-pærer er mere energivenlige, da de holder længere og bruger mindre energi. Det gode ved det er, at du sparer penge på din elregning! LED-pærer bliver ikke så varme som glødepærer og kan derfor føles mere sikre, hvis du har en pendel loftlampe med blottede lyskilder.