Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 11 av 11 produkter

Populære filtre

Loftlamper tiltrækker normalt ikke megen opmærksomhed. Det er uretfærdigt og ufortjent set fra loftslampens synspunkt. Det kan du ændre ved at købe en loftslampe af stof. Det vil være synligt og give et smukt lys og et blødt udseende til rummet. Om dagen, når lampen ikke er tændt, bidrager den stadig til miljøet i det rum, den hænger i. Vælg mellem en loftslampe i stof eller gør et rigtigt statement med en stor pendel lampe i stof.

Smukt lys med stof loftslampe

Passer en loftslampe af stof godt ind i en stue?

En loftslampe i en stue er en genial idé i to betydninger af ordet. En loftslampe af stof bliver en vigtig dekorativ detalje for det hjemlige miljø, du ønsker at skabe. Du kan vælge en loftslampe i stof for at skabe et blødt og roligt miljø, men det kan også være en cool detalje til at bryde en hårdere indretningsstil for at skabe de rette kontraster.

Er en loftlampe af stof en plafond model?

En plafond betyder grundlæggende, at loftet er fladt, og at en lampe er placeret tæt på loftet. I gamle dage omgav malerier og stukket loftslamper. I dag er det sjældent, at der males på loftet og laves stukarbejde i nybyggede huse. Derfor passer en loftslampe perfekt ind i nye og moderne hjem og skaber både nytteværdi og en flot indretningsdetalje. Et stof plafond har normalt en stålramme og en skive i bunden af lampen, som spreder lyset på en behagelig måde. Hos Trademax kan du købe loftlamper i stof i mange forskellige modeller.

Kan jeg have flere loftslamper af stof i det samme loft?

En sjov idé! Du kan vælge at have flere loftslamper i det samme loft. Hvis du ønsker at give dem opmærksomhed, kan du vælge loftlamper i forskellige stoffer, farver og ophængningshøjder. Med en sådan lysinstallation vil du give dine gæster en ægte wow-oplevelse.