Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 20 av 20 produkter

Populære filtre

Loftlamper er lamper, der giver generel belysning i et rum og bliver en smuk indretningsdetalje, der hænger ned fra loftet. Når du vælger en loftlampe i træ fra os på Trademax, får du den bløde fremtoning på din belysning, som naturmaterialer giver. Træ er smukt at kombinere med både glas og metal, og en loftlampe i træ giver et smukt og behageligt indtryk. Du kan også vælge at have en loftlampe, der ikke hænger ned, men sidder som en plafond i loftet og spreder lys i rummet.

Smuk belysning med en loftlampe i træ

Hvad er fordelene ved en loftlampe i træ?

Træ er et behageligt materiale, der skaber en blød og hyggelig følelse i dit hjem. Da træ passer sammen med både metal og glas, kan du finde flere kombinationer hos os på Trademax, hvor blandingen af de forskellige materialer giver karakter til din loftlampe i træ og giver behageligt lys til rummet.

Hvor kan jeg have en loftlampe i træ?

De loftlamper i træ, som du finder hos os på Trademax, fås i flere modeller for at passe ind i forskellige miljøer i dit hjem. En loftlampe i træ, der hænger ned fra loftet, bliver smuk at placere over et spisebord eller en sofa gruppe. Hvis du vil have en loftlampe i træ, der sidder midt i rummet, kan det være en fordel at vælge en, der sidder tæt på loftet.

Hvordan vælger jeg den rigtige loftlampe i træ?

Det vigtigste, når du vælger en loftlampe i træ, er at måle, hvor højt der er til loftet, og hvor højt du vil have din loftlampe til at hænge. Hvis du placerer den over et bord eller en siddegruppe, skal den hænge 60-75 centimeter over bordpladen. Hvis du har spørgsmål om vores loftlamper i træ, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.