Gulvlamper

802 stk produkter
Kampagne
1339011(1).jpg

Gulvlamper er æstetiske skulpturer, der bringer lys og liv til din bolig. Trademax tilbyder mange forskellige gulvlamper og standerlampe i lækkert design med både LED, halogen og glødepærer. Her finder du moderne, klassiske og retro gulvlamper. Hvad enten du leder efter en hvid, forkromet, sølv eller sort gulvlampe i metal, træ, messing, glas eller kobber finder du med sikkerhed netop den standerlampe eller gulvlampe, som du skal bruge til din indretning. Vælg den rette gulvlampe til stuen, soveværelset og læsehjørnet får at skabe god stemning og flot stil i hjemmet.

Praktiske og flotte gulvlamper

Vi har samlet et forskelligt udvalg af gulvlamper, så du nemt kan finde den gulvlampe, der vil passe godt til resten af indretningen i dit hjem. En gulvlampe et oplagt valg til at lyse din stue op. En gulvlampe vil gøre sig godt ved sofaen, da den nemt kan skabe god og hyggelig belysning omkring sofabordet. Vores brede udvalg af gulvlamper består af alt lige fra den helt klassiske gulvlampe til gulvlamper i bedste vintage design. Hvis du er på udkig efter en gulvlampe i et helt klassisk og minimalistisk design, så kunne Nitta gulvlampe måske være noget for dig. Nitta er en gulvlampe med 1 lyskilde. Denne gulvlampe fås både i hvid eller i børstet stål. Er du mere interesseret i en gulvlampe lavet i et anderledes design, så kan du med fordel kigge nærmere på John gulvlampe. Denne gulvlampe kommer i det smukkeste design. John gulvlampe er lavet af bambus med en 1,8 m lang gennemsigtig ledning. John Gulvlampe vil være oplagt at bruge som læselampe ved lænestolen eller stående for sig selv i et hjørne. Du kan også lade dig friste af Ekelund gulvlampe. Denne gulvlampe har mange flotte detaljer, som vil bidrage til helhedsindtrykket af din indretning. Denne gulvlampe er fremstillet i sortbrun metal. Lampen har en bred lysstråle, så du er garanteret en gulvlampe, som vil lyse op i dit hjem. Mulighederne for at finde den rigtige belysning til dit hjem, er mange med vores store udvalg af gulvlamper her på siden. Fælles for alle gulvlamper er, at de alle er af højeste kvalitet. Hos Trademax har vi mange løsninger til dig, når det kommer til belysning. Derfor kan du med fordel også kigge nærmere på både vores udvalg af loftlamper og væglamper. Det har aldrig været nemmere at finde den rigtige belysning til dit hjem. Kig dig omkring her på siden og find din nye gulvlampe. 

Skab liv og lys med Trademax
Trademax er ikke kun din genvej til at skabe lys i dit hjem. Vi kan også hjælpe dig med at skabe liv i form af din indretning. Vi udbyder alt i møbler og boliginteriør til dit hjem. På den måde kan du altid nemt finde det, du mangler hos os. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så hvis du er på udkig efter noget til stuen eller soveværelset, kan du nemt finde de møbler, vi udbyder. Søger du et bestemt møbel, kan du også bruge vores søgefunktion øverst på siden. Hos Trademax fokuserer vi på høj kvalitet til gode priser og vi opdaterer jævnligt vores sortiment, så vores udvalg altid følger tidens trends og tendenser. Ønsker du at holde dig opdateret på nyheder, tilbud eller andet, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Har du spørgsmål til et eller flere produkter er du altid velkommen til at kontakte os. Ved bestilling af gulvlampe hos Trademax får du levering lige til døren til en fast lav fragtpris. Hos Trademax har vi mere end 350.000 tilfredse kunder og vi ønsker også at gøre dig tilfreds. Derfor giver vi dig 14 dages fortrydelsesret, så du har mulighed for at teste om din gulvlampe passer til resten af indretningen. Bestil din gulvlampe allerede i dag og nyd det gode lys, som spreder sig i dit hjem. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne