Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Vindueslamper fra Trademax

337 stk produkter
Viser 24 av 337 produkter
1
...
15

Populære filtre

Trademax tilbyder et bredt udbud af vindueslamper til alle boliger og indretnings miljøer. Vindueslamper kan gøre utroligt meget for at løfte helhedsindtrykket i et rum og skaber en varm og hjemlig fornemmelse. Desuden er det smukt at kigge på et vindue udefra, der lyser op i mørket og giver en indbydende indtryk. På Trademax finder du vindueslamper i en mængde forskellige stile, forme og design. Vi har alt fra hængende vindueslamper, til vindueslamper på fod i forskellige udformninger. Hos Trademax finder du billige vindueslamper online til lige præcis dit hjem!

Vindueslamoer i alle stile

Der fås nok lige så mange forskellige typer af vindueslamper, som der er vinduer i verden. Derfor har vi hos Trademax nøje udvalgt et sortiment af vindueslamper, der er lige så funktionelle som stilfulde, så du kan finde det, du leder efter til dit hjem. Er du på udkig efter en moderne vindueslampe i messing, kobber eller krom? Eller foretrækker du en mere luksuriøs udgave i krystal, glas eller marmor? Eller måske er du på udkig efter en stilfuld vindueslampe i træ. Uanset hvad du leder efter, kan du finde det i vores brede sortiment!

Hvilken type vindueslampe skal jeg vælge?

Hvilken type vindueslampe du vælger til dit hjem, afhænger både af den funktion, du ønsker, at den skal udføre, og den stil, der passer bedst til dig. Hos Trademax finder du LED-, gløde- og batteridrevne vindueslamper.

Hvornår skal jeg vælge hængende vindueslamper?

En hængende vindueslampe fungerer både som en stilfuld dekoration og skaber samtidig en stemningsfuld følelse i rummet og i vinduet. Der er mange forskellige stilarter at vælge imellem, så vælg en stil, du kan lide og som passer til dit hjem. En fordel ved en hængende vindueslampe er, at du ikke behøver en vindueskarm for at få lys i vinduet. Du skal blot hænge lampen op på en gardinskinne eller et vægbeslag. Et populært indretningstip, der passer til næsten alle hjem uanset stil, er en hængende pendel med en synlig glødepære. Den kan også nemt matches med en stående vindueslampe på en sokkel i samme stil.

Vindueslampe på fod, hvad er fordelene?

Hvis du foretrækker en vindueslampe, der står på en fod i stedet, har vi et bredt udvalg af stående modeller at vælge imellem. Fordelen ved stående vindueslamper er, at du nemt kan flytte dem rundt i dit hjem og variere din indretning. Du kan nemt flytte rundt på vindueslampen, natlampen på natbordet eller bordlampen i læsehjørnet og skabe nye stilleben med lyskilden som fokuspunkt. Det er en bekvem måde at fornye dit hjem på uden at skulle bruge mange penge. Små ændringer kan gøre en stor forskel! Belysning kan gøre en utrolig forskel for indretningen af et rum. Vindueslamper er et perfekt supplement til din rumbelysning og skaber et stemningsfuldt lys i rummet; især i de mørke årstider.

Er der nogen indretningstips til min nye vindueslampe?

En stilfuld vindueslampe vil holde i mange år fremover. Men det er en god idé at variere din vinduesbelysning alt efter sæson og årstid. I sommermånederne er en enkel hængende vindueslampe perfekt, mens en større vindueslampe, der spreder masser af lys, er et godt valg i vintermånederne. Derefter skifter du den ud med julebelysning. Du kan nemt afspejle årstiderne på en hyggelig måde i dine vinduer ved hjælp af vindueslamper.