Vindueslamper fra Trademax

4 566 stk produkter
Kampagne
1373104(1).jpg

Trademax tilbyder et bredt udbud af vindueslamper til alle boliger og indretnings miljøer. Vindueslamper kan gøre utroligt meget for at løfte helhedsindtrykket i et rum og skaber en varm og hjemlig fornemmelse. Desuden er det smukt at kigge på et vindue udefra, der lyser op i mørket og giver en indbydende indtryk. På Trademax finder du vindueslamper i en mængde forskellige stile, forme og design. Vi har alt fra hængende vindueslamper, til vindueslamper på fod i forskellige udformninger. Hos Trademax finder du billige vindueslamper online til lige præcis dit hjem!

Vindueslamoer i alle stile

Det findes nok cirka lige så mange varianter af vindueslamper som der findes vinduer i verden. Derfor har vi på Trademax nøje valgt et sortiment af lige så funktionelle som smukke vindueslamper så du nemt kan finder lige præcis det du søger til din bolig. Er du ude efter en moderne vindueslampe i messing, kobber, eller krom? Eller falder en mere luksuriøs variant i krystal, glas, eller marmor dig bedre i smagen? Eller er du måske ude efter en stilren vindueslampe i træ? Uanset hvad du søger, så finder du det i vores brede udbud!

 

Hvilken type af vindueslampe skal jeg vælge?

Hvilken type af vindueslampe du skal vælge for lige præcis din bolig kommer helt an på hvilken funktion den skal udfylde og hvilken stil der falder dig bedst i smagen. Hos Trademax finder du både vindueslamper med LED, glødelampe, og batteridrevet.

 

Hængende vindueslamper

En hængende vindueslampe fungere både som en stilfuld dekoration samtidig som det skaber en stemningsfuld fornemmelse i rummet. Vælg mellem alt fra hængende vindueslamper i romantisk eller antik stil, til mere moderne varianter. Et hot indretningstips som passer næsten alle bolger uanset stil er at hænge en pendel lampe med en gammeldags glødelampe med exponeret glødetråd. Denne type af hængende lampe passer lige så godt som vindueslampe som loftlampe, og er lige så praktisk som den er smuk at se på. En hængende vindueslampe sætter du nemt fast i loftet eller i gardinstangen og du kan selv bestemme hvor langt ned du vil have den hængende.  

 

Vindueslamper på fod

Hvis du i stedet for foretrækker en vindueslampe på fod så har vi et bredt udvalg af stående modeller at vælge imellem. Fordelen med vindueslamper på fod er at du nemt kan flytte dem rundt i din bolig og kan på den måde variere din indretning. Du kan til eksempel variere mellem vindueslampe, sengelampe på sengebordet, og bordlampe i læsehjørnet. En smart måde at fornye boligen på, uden at skal koste så meget. Små forandringer kan gøre meget for helhedsindtrykket! Belysning kan gøre utroligt meget for indretningen i et værelse. Vindueslamper er et perfekt komplement til resten af belysningen og skaber et stemningsfuldt lys i rummet. Ikke mindst under de mørke årstider.

 

Indretningstips med vindueslamper

En stilren vindueslampe kan du have i mange år fremover. Men du kan også varier din vinduesbelysning efter sæson og årstid. Om sommeren passer en enkel hængende vindueslampe perfekt mens det om vinteren passer fint med en større vindueslampe der spreder mere lys.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Egnet til
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne