Vindueslampe hængende

3 555 stk produkter
Kampagne
1373104(1).jpg
Det er nemt at vinduer opleves som store og svære at indrette. Men med hjælp af hængende vinduesbelysning giver du dit hjem en hyggeligere følelse. Komplettere dit vindue med smukke planter og gardiner så du giver dit hjem et varmt indtryk. Velkommen ind og udforsk Trademax brede sortiment af hængende vindueslamper billigt online.

Hvordan hænger jeg min vindueslampe smukt?

Har du et stort og bredt vindue kan du med fordel hænge to lamper ved siden af hinanden. Det giver dit vindue en mere ensartet følelse. Til små vinduer finder du selvfølgelig mindre vindueslamper som ikke bruger meget plads men alligevel giver et smukt belyst hjem.

Hvor kan jeg købe hængende vindueslamper?

Hos os på Trademax har du muligheden for at botanisere dig i en mængde forskellige lamper som du kan hænge i dit vindue. En hængende lampe i vinduet er et perfekt komplement til store vindue som kan opleves kolde og kedelige. Udover at de skaber en hyggelig følelse, lyser de desuden dit hjem fra indersiden og udefra.

Hvor højt skal vinduesbelysning hænge?

For at hænge din vindueslampe smukt skal du forholde dig til målene på dit vindue. Da alle vinduer har forskellige mål, er det svært at sige præcist hvor højt en vindueslampe skal hænge. Tænk på at ikke hænge den for lavt, da den vil være i vejen for udsigten. Men det er lige så vigtigt at lampen ikke hænger for højt da den kan blænde dig. Det er bedst at du prøver dig frem.

Hvilken lysstyrke skal en hængende vindueslampe have?

I dit vindue vil du have et behageligt og lidt svagere lys. For at kunne opnå en stemningsfuld belysning er den optimale lumenværdi mellem 70-150 lumen.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne