Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Køkkenlampe

613 stk produkter
Viser 24 av 613 produkter
1
...
26

En loftslampe er køkkenets centrum. Det er her, det meste af lyset kommer fra, og det er det første, man ser, når man kommer ind i køkkenet. Det er derfor, at det er så tydeligt, om køkkenlampen er blevet nøje udvalgt eller ej. Her hos Trademax finder du et bredt udvalg af køkkenlamper, så du får en loftlampe, der passer til dit køkken.

Køkkenlampen er køkkenets centrum

  • Hvordan installerer jeg en køkkenlampe?

    Det vigtigste at overveje her er vægten af køkkenlampen i forhold til loftets bæreevne. Hvis der er tale om et loft med tykke træbjælker, er der ingen problemer, så længe du sætter en ordentlig krog i en bjælke. Hvis loftet er konstrueret på en anden måde, skal du først finde ud af, hvordan det ser ud, så du ikke risikerer, at loftlampen falder ned.
  • Hvordan tilslutter jeg min køkkenlampe?

    Tilslutningen af din køkkenlampe afhænger af, om lampen har et stik og loftet har en stikkontakt. Hvis de gør det, skal du bare sætte den i stikket og tænde for lyset. Hvis der mangler et stik i den ene eller den anden side, skal du have hjælp fra en elektriker for at få det på plads. Hvis du forsøger at lave ledningerne selv, risikerer du, at du ikke får erstatning fra forsikringsselskabet, hvis der sker noget.
  • Hvilke pærer skal jeg bruge i min køkkenlampe?

    Køkkenlamper kan have flere forskellige typer pærer, men den mest almindelige er en pære med bred sokkel (E27). Nogle kan også have en smal sokkel (E14). I dag er det mest almindeligt at have en form for lavenergipære, f.eks. LED-pærer. Sørg for at vælge en varm tone for at skabe en hyggelig atmosfære.