Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 24 av 1220 produkter
1
...
51

Det er med den rigtige belysning, at du skaber en god atmosfære i dit hjem. Du kan godt have punktbelysning, men den skal altid suppleres med en stilfuld stuelampe. Her hos Trademax finder du et stort udvalg af stilfulde stuelamper og lamper, som du kan have over sofaborde. Du kan vælge at have en dekorativ lampe med en stang eller kæde, der fanger øjet, eller en diskret loftslampe midt i rummet. Det vigtigste ved en stuelampe er, at den giver nok lys og den stemning, du ønsker i dit hjem. Du kan også tilslutte en lysdæmper til lampen for at justere lysstyrken.

Skab en dejlig atmosfære med en lampe til stuen

  • Hvordan vælger jeg den rigtige stuelampe?

    Når du skal vælge blandt de stilfulde lamper, du finder hos Trademax, skal du først overveje, hvor højt dit loft er, og om du ønsker en stuelampe, der hænger lidt ned i rummet. Der findes modeller, som du kan bruge som en lampe over et sofabord, og stuelamper, som er mere diskrete og sidder lige i loftshøjde.
  • Hvad adskiller de forskellige stuelamper fra hinanden?

    Den største forskel på de stuelamper, du kan finde hos Trademax, er, om de hænger lidt ned fra loftet og dermed komplementerer indretningen, eller om de er mere diskrete. Alle modeller giver det lys, du har brug for i din stue. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af stilfulde stuelamper, lige fra klassiske lysekroner med glasprismers til stilfulde stuelamper i moderne design.
  • Kan jeg bruge LED i en stuelampe?

    De moderne LED-lamper, der nu fremstilles, kan bruges til alle modeller af stuelamper. Basen er den samme, og de fås i forskellige lysstyrker og størrelser. Når du vælger LED til din stuelampe, reducerer du dit elforbrug og kan derfor lade din stuelampe være tændt i længere tid. Hvis du har spørgsmål om de lamper til stuen, der findes hos Trademax, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.