Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 7 av 7 produkter

Pindestolen er en kombination af tidløst design, høj kvalitet og en god siddekomfort - perfekt til spisestuen, soveværelset, éntreen eller stuen. Med sit fine og klassiske design er pindestolen et et simpelt møbel som passer fint ind i de fleste hjem og indretninger. Hos Trademax.dk finder du er stort udvalg af billige pindestole i mange forskellige farver og designs.

Pindestolen - En elsket klassiker

Pindestole i forskellige designs

En pindestol er en enkel men samtidig meget stilren stol, som passer ind i de fleste hjem. Takket være dens enkle form er det nemt at matche den med resten af indretningen, uanset om stilen er klassisk eller moderne. Pindestolen findes i forskellige modeller. Den absolut mest klassiske model er en pindestol med højt ryglæn og uden armlæn. Denne model passer perfekt ind ved spisebordet, men den passer ligeså godt ind som ekstra stol, den er enkel at tage frem når behovet for en ekstra stol opstår. Den enkle form gør den til en favorit som udover at være stilren, klassisk og praktisk også er enkel at samle. Vil man have en pindestol med ekstra komfort kan man med fordel vælge en model med armlæn. Pindestolen med armlæn er som skabt til at danne rammen omkring spisebordet, men den kan med fordel sagtens placeres i enten soveværelset eller i entreen. Man kan enkelt tilføre sin pindesstol et mere luksuriøst udtryk med en sædehynde, det gør det samtidig behageligt at sidde på den. Kig ind og se vores store udvalg af sædehynde.

Vi har et udvalg af pindestole i forskellige farver, de klassiske sorte og hvide som passer ind i de fleste hjem. Er du mere til de lidt mere farvestrålende pindestole så har vi både gule, blå og grønne. Man kan med fordel kombinere sine pindestole i forskellige farver, det skaber et trendigt og spændende udtryk omkring spisebordet. Hos Trademax har vi et stort udvalg af billige pindestole.