Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 848 produkter
1
...
36

Populære filtre

Sid behageligt i en armstol fra Trademax. Hos os finder du armstole som er ergonomisk udført med maksimal siddekomfort. Takket være stolens smukke form og de buede armlæn får du en rigtig behagelig stol med høj komfort. Armstolens gennemtænkte design gør den til en populær indretningsdetajle i hjemmet. Uanset om du er ude efter en armstol til spisebordet, stuen eller soveværelset så har vi et stort udvalg. Hos os finder du armstolen i forskellige modeller, materialer og designs, til alle hjem og behov.


 

Armstole i forskellige designs og materialer

Armstole er en fællesbetegnelse for stole med ryglæn og armlæn, men der findes mange forskellige modeller og variationer at vælge mellem. I vores sortiment finder du alt fra armstole i et enkelt og stilrent design, til de større og mere lænestols lignende armstole. Ønsker du ekstra komfort kan vi anbefale at du vælger en af vores polstrede armstole. Ønsker du derimod at skabe en retro stil i din indretning anbefaler vi at du vælger en armstol uden polstring med et trendigt design. Vi har armstole som passer ind i alle hjem og alle indretningsstile, så uanset om du er ude efter en modern, en stilren eller en elegant model så finder du et bredt udvalg hos os. Hos Trademax finder du forskellige modeller eksempelvis:

  • armstole i træ

  • armstole i skind

  • armstole i læder

  • armstole i velour

  • armstole i eg

Vi har armstole i de populære standard farver som sort og hvid, men også i mørkere toner eller de mere farverige modeller. Er du ude efter en armstol til dit spisebord? Kig ind i vores store udvalg af spiseborde og skab dit personlige spisebordssæt.