Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 161 produkter
1
...
7

Populære filtre

En sort armlænestol er ikke kun stilfuld, den er også komfortabel og giver god støtte til armene. Leder du måske efter en sort armlænestol til spisestuen, stuen eller arbejdsværelset? Hos os finder du sorte armlænestole i forskellige modeller, stilarter og materialer såsom træ, metal, læder og velour. Fælles for alle armlænestole er, at de har armlæn. Det gør armlænestolen ekstra behagelig og særligt velegnet som stol ved spisebordet, i arbejdsværelset eller som en flot stol at hænge tøjet på om natten. Ved at vælge en sort armlænestol vil du sidde komfortabelt og have smukke stole at hvile øjnene på.

Indret stilrent med sorte armlænestoler

Hvordan plejer jeg en sort armlænestol med stoftapet?

Hvis du har valgt en polstret sort armlænestol til behagelige middage, kan du indimellem have behov for at rengøre betrækket. Nogle af de sorte armlænestole, vi sælger hos Trademax, har aftageligt betræk, som kan vaskes i vaskemaskinen. For at undgå krympning eller falming af det sorte betræk er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne på stolens betræk. Hvis det ikke er muligt at fjerne stoftapetet, er det vigtigt, at du forsøger at fjerne pletten, inden den tørrer ind. Dette kan gøres nemmest med lunkent vand og mildt rengøringsmiddel.

Hvad er en armlænestol?

Simpelthen beskrevet er en sort armlænestol en almindelig stol med armlæn. Mange synes, at en sort armlænestol giver større komfort end en almindelig stol. At give armene et sted at hvile skaber normalt en mere afslappet følelse, hvilket passer perfekt til lange middage eller foran computeren. Sorte armlænestole fås i mange forskellige udformninger og materialer, så du vil helt sikkert kunne finde en sort armlænestol, der passer til dit hjem.

Hvor kan jeg placere en sort armlænestol?

De armlænestole, du finder hos os hos Trademax, passer til alle hjemmets rum. Hvis du leder efter en ekstra behagelig stol til spisebordet, skal du vælge en sort armlænestol. Hvis du vælger en ergonomisk sort armlænestol, kan den endda fungere som arbejdsstol ved skrivebordet. Vi hos Trademax hjælper dig gerne med at finde den perfekte armlænestol til dit hjem.