Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 3094 produkter
1
...
129

Populære filtre

De fleste tænker ofte ikke over, hvor vigtigt det er at have de rigtige stole til spisebordet, så man sidder godt, når man skal spise. Man laver oftest mange ting ved spisebordet og derfor er det helt essentielt, at man har stole, som er behagelige at sidde på og som giver en god komfort. Samtidig skal spisestole også være slidstærke og kunne holde til meget, så man kan have gavn af dem i mange år. Det kan dog godt være svært at lede efter de helt rigtige spisestole, som opfylder krav om komfort og holdbarhed.

Trademax ønsker at gøre det nemt og bekvemt for dig at handle gode møbler, som du kan have gavn af i årevis. Derfor har vi samlet et udvalg af de bedste spisebordsstole her på siden, så du nemt kan finde de helt rigtige stole til dit hjem. 

Skandinavisk udtryk kombineret med klasse og karakter

Her på siden finder du et væld af spisebordsstole – alle i meget forskellige designs, så du kan finde de spisebordsstole, der passer bedst til sin smag. Alle stole er af højeste kvalitet, så du er sikret et møbel, der kan holde mange år frem. Du finder alt lige fra den klassiske spisestol til spisestole i moderne design, som vil tilføje kant og karakter til din spisestue. Vores udbud af stole kan nemt matches med vores spiseborde, så du har mulighed for at finde et komplet spisebordssæt hos Trademax.

Er du til det helt klassiske udtryk, så vil York stolen være et oplagt valg for dig. Denne stol i hvid træ er en sand klassiker og vil passe ind i de fleste hjem.

Er du mere til et moderne design med kant og karakter, så vil Circle spisestolen være lige noget for dig. Denne spisestol er lavet i et smukt og elegant design med gennemtænkte valg af materialer. Stolen er beklædt i PU læder, som er let at tørre af og holde rent. Stolen kan gynge en smule, hvilket gør, at du sidder ekstra bekvemt i den. Den cirkelrunde fod er en smuk detalje, som giver stolen karakter. Denne spisestol kan nemt kombineres med vores spiseborde. Du finder vores udvalg af spiseborde her. Hvis du mangler inspiration til et komplet spisebordssæt, kan du finde det her. Mulighederne er mange med vores brede udvalg af spisestole, som nemt kan matches til vores spiseborde. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af de mange flotte designs i bedste skandinaviske stil.

Høj kvalitet og god service med Trademax

Hos Trademax ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre dig tilfreds og gøre det nemt for dig at handle kvalitetsmøbler til hjemmet til gode priser. Vi tilbyder alt i interiør, så du kan indrette hele dit hjem hos os. Om det er interiør til badeværelset, stuen eller soveværelset – vi har, hvad du skal bruge. Samtidig er du altid garanteret høj kvalitet på alle møbler. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ved bestilling hos Trademax får du levering lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Bestil allerede dine spisestole i dag og nyd godt af den gode komfort og det lækre design.