Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 62 produkter
1
...
3

Populære filtre

Eg har længe været et værdsat møbelmateriale, fordi det er hårdt og smukt, og det kan olieres til forskellige nuancer. Hos os hos Trademax kan du finde en smuk og komfortabel egetræsstol, der passer lige så godt i et moderne og stilrent miljø som i et tidløst, klassisk interiør.

Elegante lænestole i eg

Hvad er fordelene ved egetræsstole?

Stole skal være lavet af et stabilt materiale, fordi de udsættes for meget belastning og slid. Det er aldrig rart at sidde på en vakkelvorn stol. Når du vælger en egetræsstol fra os hos Trademax, ved du, at du får en egetræsstol af højeste kvalitet, som holder sig smuk i lang tid. I vores sortiment kan du finde alt fra stramme og elegante egetræsstole til stole med behagelig polstring og ben af ​​smukt egetræstræ. Egestole er en stilfuld og elegant indretningsdetalje, der passer både ved middagsbordet og ved skrivebordet. Find blandt Trademax's udvalg af egetræsstole og stole med egetræsdetaljer.

Hvor passer en egetræsstol?

Eg er et neutralt naturmateriale og passer derfor ind i alle miljøer. Hos os hos Trademax finder du enkle, stilrene egetræsstole, der fremhæver elegancen omkring et spisebord. Ønsker du en blødere stol, kan du vælge en af ​​de stole, der har armlæn og ben i egetræ og en blød og behagelig polstring i sædet. En polstret egetræsstol kan bruges som spisestuestol eller i et opholdsområde. Hvis du vil vide mere om vores egetræsstole, er du altid velkommen til at kontakte os hos Trademax kundeservice.