Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 121 produkter
1
...
6

Der er altid brug for en ekstra plads. Det er praktisk og indbydende. Det er et perfekt møbel til f.eks. en entré. I en gang skal man normalt opbevare tøj, sko og andre ting, og ikke sjældent er gangen lille og trang. I dette tilfælde er en bænk med opbevaring en fremragende løsning. Det giver dig et sted at sidde, når du tager dine sko på, og samtidig kan du opbevare handsker og huer eller andet, du ønsker at opbevare i gangen. Vi har f.eks. en skohylde med bænk eller en bænk med skuffer.

Udnyt pladsen med en bænk med opbevaring

  • Hvilken model af bænk skal jeg vælge?

    Vi har et par forskellige modeller at vælge imellem, som passer til et par forskellige steder i dit hjem. Hvis du f.eks. ønsker en bænk med opbevaringsplads i soveværelset, fås polstrede sengekister, som du kan placere i fodenden af sengen. En gang ville være et godt sted for en mere enkel bænk med opbevaringsplads. Måske i træ med en hynde. Eller vælg en skobænk med både en skohylde og et siddeplads.
  • Er bænkene tunge, eller kan de flyttes rundt?

    Det afhænger af den model, du vælger. Vi har flytbare lette træbænke, der kan flyttes rundt. Hvis du ønsker ekstra siddepladser i køkkenet, kan du flytte bænken derind. Vælg en model uden opbevaring, så er den nemmere at flytte.
  • Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en bænk?

    Beslut, hvor du vil have din bænk med opbevaring. Mål pladsen op og se, hvad der passer ind. Vælg en bænk med de funktioner, du ønsker, og en stil, der passer til rummet.