Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Bænk med ryglæn

62 stk produkter
Viser 24 av 62 produkter
1
...
3

I ethvert hjem har vi brug for et sted at sætte os ned, holde en pause og trække vejret et øjeblik, inden vi vender tilbage til hverdagens travlhed. Med en bænk med ryglæn kan du læne dig behageligt tilbage og få vejret, når du har brug for det.

Enkelt men alligevel komfortabelt med en bænk med ryglæn

Er min bænk med ryglæn egnet til udendørs brug?

Alle bænke er forskellige. Hos os kan du naturligvis vælge en bænk med ryglæn, der er bedre egnet til udendørs eller indendørs brug. Husk, at hvis din bænk er beregnet til indendørs brug, skal du undgå at bruge den i haven, på terrassen eller på altanen, medmindre den står i et glaseret område uden for elementernes rækkevidde.

Har jeg brug for at vedligeholde min bænk med ryglæn?

Hvis du har købt en udendørs bænk, er det altid klogt at vedligeholde den med jævne mellemrum. En træbænk klarer sig f.eks. meget godt, hvis den bliver olieret hvert år. Så bevarer den bedre sin smukke farve og rådner ikke. For at vedligeholde en bænk med ryglæn til indendørs brug er det tilstrækkeligt at støvsuge den en gang imellem for at fjerne støv og snavs.

Kan min bænk med ryglæn stå udenfor hele året rundt?

Dine havemøbler har altid godt af at blive bragt indenfor om vinteren i et tørt rum. Hvis du har en metalbænk, er det en god idé at tjekke, om den er lavet af rustfrit stål. Bænke, der ikke er fremstillet af rustfrit stål, bør også flyttes indendørs i regnvejr sæsonen. Din bænk på en glasveranda eller altan kan stå der hele året rundt.